Cel mai mare spital privat de recuperare medicală din Romania se construieste la Cluj

Cel mai mare spital privat de recuperare medicală din România, Spitalul Polaris, va fi construit în județul Cluj. Acesta va fi situat în localitatea Suceagu, la aproximatv 15 kilometri de municipiul Cluj-Napoca. Investiția se ridică la zece milioane de euro și va fi funcțional în martie 2015. Clădirea va avea o suprafață de 11 mii de metri pătrați fiind amplasată în mijlocul unui spațiu verde ce se va întinde pe 58.000 de metri pătrati. Spitalul va asigura servicii complete și integrate de recuperare medicală.

harta spital

Prevăzută în prima etapă cu 220 de paturi și servicii în ambulator, imagistică și laborator, unitatea medicală oferă pacienților suportul necesar ca, după depășirea fazei acute a bolii, să se reintegreze cât mai rapid în viața cotidiană.

„Acest segment, cel de recuperare medicală este unul dintre cele mai deficitare pe piața serviciilor de sănătate din România, eforturile și investițiile de până acum fiind făcute în special în tratarea fazei acute a bolilor” a declarat președintele CA Polaris, Tudor Socea.

spital privat 2

Pentru asigurarea standardului dorit de calitate a serviciilor medicale, au fost inițiate colaborări cu spitale specializate din Elveția, Franța, Austria și Germania, precum și cu Universitățile de Medicină și Farmacie din țara noastră.

Spitalul va avea peste 400 de angajați.

Postaţi un comentariu