PSD Cluj: Mihai Seplecan să îi întrebe pe foştii preşedinţi de CJ, Marius Nicoară şi Horea Uioreanu despre proiectele blocate

Biroul de presă al PSD Cluj răspunde la declaraţiile consilierului Mihai Seplecan şi îi sigerează să afle de la foştii preşedinţi CJ Cluj de ce s-au ratat anumite investiţii în judeţ.

“Având în vedere că în ultimii zece ani dl. Mihai Seplecan a fost apropiat de senatorul Marius Nicoară în calitate de şofer, apoi protejat şi chiar promovat în Consiliul Judeţean, îi sugerăm să-l întrebe chiar pe dl. Marius Nicoară de modernizarea drumului Răchițele – Ic Ponor, iar pe fostul său preşedinte, dl. Horea Uioreanu de pierderea banilor la Tetarom IV, de Proiectul de Transport Intermodal, distrugerea Centrului de Management Integrat al deșeurilor şi subminarea Aeroportului Internaional Cluj. Vă mai reamintim că în cazul TETAROM dl. Mihai Seplecan a fost cel care a votat încetarea contractului de finanţare şi chiar a susţinut în plenul CJ hotărârea respectivă”, se arată în comunicatul social-democraţilor clujeni.

Distribuie:

Postaţi un comentariu