PSD Cluj îi cere lui Seplecan soluţii în criza gunoaielor

După ce Mihai Seplecan şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, cei de la PSD îi cer să rezolve de urgenţă problema depozitării gunoaielor din judeţ.

“Având în vedere că preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, dl. Mihai Seplecan, şi-a manifestat intenţia de a candida la primăria Cluj-Napoca în 2016, îi solicităm să vină cu o soluţie în cazul depozitării gunoaielor din judeţul Cluj şi pe urmă să înceapă campania electorală asumată”, se arată într-un comunicat al PSD Cluj.

Reprezentanţii social-democraţilor susţin că locuitorii din mai multe localităţi au semnalat în ultimele zile că resturile menajere nu au fost colectate, comunele Sânpaul şi Corneşti fiind doar două exemple.

Pe de altă parte, după ce tarifele pentru activitatea de salubrizare menajeră au crescut iniţial numai în municipiului Cluj-Napoca, acum şi în alte localităţi din judeţul Cluj preţurile au crescut simţitot, atrag atenţia cei de la PSD Cluj . În comuna Bonţida, de exemplu, preţul/gospodărie a crescut de la 8, 3 lei la 16 lei, modificarea de preţ determinând numeroşi săteni să renunţe la acest serviciu.

„PSD Cluj nu este interesat de concursul de orgolii din PNL. În acest moment, liberalii clujeni trebuie să vină cu un proiect coerent în privinţa depozitării gunoaielor. Orice tentativă de mascare a responsabilităţii administrative prin subiecte electorale, produce grave deservicii comunităţii clujene” a declarat consilierul judeţean Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu