Nicuşor Dan spune că USR e formată din oameni care se sacrifică pentru binele public

 

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat, sâmbătă, la prezentarea publică a candidaţilor din Cluj pentru alegerile parlamentare, că formaţiunea sa a apărut ca o necesitate şi că este formată din oameni care îşi propun să se sacrifice pentru binele comun, nu pentru vreun interes propriu.

„USR a apărut ca o necesitate, este formată din nişte oameni care în mod normal n-ar fi făcut politică. (…) Se întâmplă ca partidele politice care au guvernat România până acum au făcut-o şi neprofesionist şi mai ales corupt şi se întâmplă că România are azi probleme grave, faptul că 3-4 milioane de români au ales să plece din România este elocvent. USR este făcută din oameni care au o carieră, care au ce să facă cu timpul lor, care fac pasul înainte nu pentru a-şi realiza o problemă personală, ci pentru a se sacrifica pentru binele comun. Acesta este spiritul pe care l-am găsit în toate filialele USR”, a spus Nicuşor Dan.

El a mai spus că USR propune românilor „o alternativă pentru 11 decembrie” şi că formaţiunea sa vine „cu oameni şi cu o viziune”.

Pe primul loc pe lista USR Cluj la Senat figurează jurnalistul şi activistul Mihai Goţiu, iar pe primul loc la Camera Deputaţilor, ONG-istul Emanuel Ungureanu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu