Mircea Dolha: PNL nu va vota proiectul Roşia Montană în forma prezentată în Parlament

Deputatul PNL de Maramureș, Mircea Dolha / Sursa foto: rtv.net

Deputatul liberal de Maramureş Mircea Dolha a declarat miercuri la Roşia Montană că PNL îşi menţine decizia luată, respectiv de a nu vota proiectul Roşia Montană în forma în care a fost prezentat în Parlament.

Mircea Dolha a spus că, în calitate de membru al comisiei parlamentare speciale, nu o să se antepronunţe fiindcă nu vrea să fie neprofesionist, dar a menţionat că în calitate de membru al PNL poate să spună că partidul a luat o decizie deschisă şi corectă.

El a menţionat că a venit la Roşia Montană pentru a vedea la faţa locului problemele cu care se confruntă oamenii de aici.

‘Ne vom documenta la modul serios şi vom emite un raport’, a declarat parlamentarul liberal.

El a spus că parlamentarii liberali din comisie şi-au luat consilieri, în cazul său fiind vorba de un fost inginer-şef la Remin Baia Mare în vârstă de 79 de ani care nu poate fi acuzat, în opinia lui Dolha, că poate fi de o parte sau de alta sau că poate fi cumpărat.

La Roşia Montană sunt prezenţi miercuri 13 membri ai comisiei speciale parlamentare pentru Roşia Montană care au efectuat mai multe vizite în perimetrul minier.

Distribuie:

Postaţi un comentariu