Iohannis contra Voiculescu

Klaus Iohannis/Sursa foto: zf.ro

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, l-a contrazis pe preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, spunând că „e o gogoaşă”, afirmaţia potrivit căreia liberalii şi-ar dori acum o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.

Iohannis a spus, ieri, într-o conferinţă de presă, că o nouă suspendare a preşedintelui României nu este „nici posibilă, nici oportună, nici dorită de PNL”.
Întrebat de un jurnalist cum comentează declaraţia lui Dan Voiculescu referitoare la suspendarea preşedintelui, Iohannis a spus: „Mi se pare o gogoaşă. Nu s-a discutat în PNL aşa ceva şi cei pe care îi cunosc eu nu merg pe susţinerea unei suspendări.”

Prim-vicepreşedintele PNL s-a arătat deranjat şi de declaraţiile colegilor săi de partid care au afirmat că îşi doresc o nouă suspendare a preşedintelui.

„Că anumite voci izolate din PNL s-au grăbit să-şi dea cu presupusul, e partea a doua a chestiunii. Pe mine, sincer, m-a deranjat un pic că prin acele voci, care nu au nicio acoperire în conducerea partidului pe această temă, s-a creat impresia că PNL vrea o suspendare. PNL nu vrea o suspendare. Ar fi o prostie acum, când mai este un an de mandat de preşedinţie” a explicat Klaus Iohannis.
Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, luni seară, că dacă ar depinde de el, preşedintele Traian Băsescu ar fi suspendat „mâine” din nou.

Distribuie:

Postaţi un comentariu