Horoscopul săptămânii 12-18 iunie

Berbec
Urmează câteva zile marcate de un succes strălucitor, dar și cu modificări de situaţie importante. Nu comiteți greșeala să adoptați o atitudine prea încrezătoare, încăpățânată sau orgolioasă. Tensiunile care v-au agitat viața de familie vor fi repede uitate.

Taur
Pe plan professional, se pare că vor apărea unele neînțelegeri ce pot duce la anumite conflicte. Dacă aveți de făcut unele afaceri, momentul vă avantajează. Acceptând anumite sfaturi de la un prieten sincer, vă majorați șansele de succes.

Gemeni
Faceți un mic efort, și fiți mai sociabil, și deschis în relația cu ceilalți. Astfel, veți avea numai de câștigat. La începutul săptămânii următoare, se pare că aveţi un moment favorabil pentru obținerea unor rezultate mult așeptate de pe urma unor promisiuni mai vechi.

Rac
Timpul va lucra pentru dumneavoastră. Profitați de acest lucru și implicați-vă în proiecte care necesită multă migală și răbdare. De preferat, să fiţi deschis la ceea ce spun cei din jurul dumneavoastră. Este un moment potrivit pentru a vă echilibra bugetul personal.

Leu
În viața profesională pot interveni schimbări importante. Cereți sfatul unor persoane cunoscute , specializate. Dacă vă simțiți obosit, sau fără vlagă, înseamnă că trebuie să aveţi grijă şi de sănătatea dumneavoastră. Un pic de odihnă e necesară şi binevenită.

Fecioară
Veți redescoperi pasiunea, iar dacă sunteți abia la început, faceţi proiecte de viitor împreună cu partenerul sau partenera dumneavoastră. Energia şi puterea de muncă va fi în ușoară scădere. Este necesar să vă odihniţi mai mult decât de obicei.

Balanță
Încercați să aveți o atitudine fermă, dar în același timp, şi înțelegătoare, cu persoanele mai tinere din jurul dumneavoastră. Analizaţi lucrurile cu luciditate şi calm. Din punct de vedere sentimental, staţi bine, relaţia cu persoana iubită este stabilă.

Scorpion
Veți obține satisfacții în multe domenii, în special, în dragoste. Veți fi într-o formă fizică excelentă, dar trebuie totuși să dați dovadă de prudență și moderație. Relațiile cu cei tineri vor fi foarte bune. Atenţie la unele cheltuieli neprevăzute care pot apărea.

Săgetător
Veți obține satisfacții în mai multe domenii de activitate. Norocul își poate întoarce, în sfârşit, fața către dumneavaoastră. O posibilă călătorie, în interes de serviciu, va fi un factor important în îmbunătățirea situației dumneavoastră materiale.

Capricorn
Urmează un început de săptămână în care veţi fi foarte ocupat. Probleme restante vă solicită intelectual, iar timpul pare că nu vă mai ajunge. La serviciu, este posibil să auziți de o propunere de promovare, sau de un câştig suplimentar.

Vărsător
Se pare că aveți parte de zile marcate de schimbări majore de situație, atât pe plan social, profesional, cât și sentimental. Nu vă lăsați copleșiți de sarcinile de serviciu, şi profitați cât mai mult de plăcerile pe care vi le oferă momentul.

Pești
Apare oportunitatea de a vă îmbunătăţi situația financiară. Încercați să nu mai visați la lucruri imposibil de realizat acum. Sunteţi capabil să faceți mari progrese, dar trebuie să fiți precaut, și să nu vă închipuiți că dorințele dumneavoastră sunt deja realitate.

Postaţi un comentariu