Horoscop săptămânal 8-14 iunie

Berbec

Atenţia pentru detalii nu este punctul tău forte în această perioadă. Anumite lucruri care ţin de  meticulozitate îţi dau mari bătăi de cap. Munca în echipă te poate scuti de unele sarcini şi te poate ajuta să rezolvi problemele mai repede decât te aştepţi.

Taur

Deşi săptămâna care urmează o începi în forţă,  începând de joi te poţi confrunta cu anumite probleme ce trebuie rezolvate rapid. Perseverenţa şi determinarea de care dai dovadă te vor ajuta să iei cele mai înţelepte decizii la momentul potrivit.

Gemeni

Este foarte probabil să întâlneşti pe cineva care este perfect pentru tine din toate punctele de vedere. Eşti foarte sociabil şi asta te va ajuta să treci mai uşor peste anumite probleme de familie.Vei primi o veste bună, dar atenţie cum reuşeşti să profiţi de pe urma ei.

Rac

Trebuie să faci faţă unui examen sau unei provocări şi nu va fi atât de uşor precum ai crezut. Totuşi, memoria ta este de invidiat şi te va ajuta să rezolvi corect lucrurile. Poate ar trebui să te sfătuieşti cu cineva apropiat, referitor la planurile de viitor.

Leu

Nu trebuie să-ţi faci griji din punct de vedere financiar. Banii vin din direcţii neaşteptate, dar atenţie la investiţiile pe care ai de gând să le faci. Eşti pus pe fapte mari, dar nu trebuie să faci excese. Echilibrul în aceste momente este vital. 

Fecioară

Eşti nevoit să-ţi asumai o responsabilitate importanta deşi ai prefera să stai în banca ta. Mare atenţie la ceea ce transmiţi celor din jurul tău fiindcă lumea te ascultă şi nu e bine să arunci vorbe fără acoperire. Încearcă să te relaxezi într-un mod plăcut, fie practicând un sport, fie citind o carte.

Balanţă

Veţi simţi o atracţie deosebită pentru o persoană. Cântăreşte bine opţiunile înainte de a lua o decizie pe care s-ar putea s-o regreţi mai târziu. E posibil să pleci într-o călătorie de afaceri săptămâna viitoare.

Scorpion

Eștii dornic să experimentezi ceva nou şi nu ai nicio reţinere care să te determine să renunţi. Atenţie însă la unele capacane. Nu ar strica să accepţi anumite sfaturi de la cei mai în vârstă decât tine.

Săgetător

Un prieten îţi face o propunere şi nu va accepta foarte uşor un refuz. Gândeşte-te de două ori înainte de a-i da un răspuns. Analizează temeinic situaţia şi chiar dacă nu vrei să-l refuzi poate că e mai bine să o faci decât ulterior să-ţi pară rău.

Capricorn

Este timpul să demonstrezi că poţi mai mult, atât în viaţa de cuplu, cât şi la locul de muncă. Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi. Fă un efort şi  şi finalizează  proiectele mai vechi, înainte de a te apuca de altele noi.  

Vărsător

Vei lua apărarea unei persoane mai tinere care este pusă într-o situaţie neplăcută. La locul de muncă dai lecţii de profesionalism. Nu neglija familia, pentru că e posibil să fie un moment când are nevoie de tine.

Peşti

E o perioadă când sunt favorizate activităţile intelectuale şi investiţiile financiare. Este posibil să primeşti nişte bani pentru o lucrare încheiată recent. E de preferat ca în weekend să dai mai multă atenţie sănătăţii şi să te odihneşti mai mult.

Postaţi un comentariu