Horoscop săptămânal: 29 septembrie – 5 octombrie

eepurl.com

BERBEC

Acţiunile tale sunt încurajate şi pot fi bine sprijinite de persoane care sunt dornice să îţi stimuleze talentele native de care dispui. După micile probleme de sănătate avute simţi cu fiecare zi care trece că reintri în formă iniţială.

TAUR

Devii din ce în ce mai interesat de felul în care arăţi, de modul în care comunici şi de alianţele pe care le închei. Intuiţia este un aliat preţios în aceste zile şi vei reuşi să apreciezi intenţiile pe care le au cei din jur vis a vis de tine.

GEMENI

Comunicarea va fi cheia care îţi deschide uşa către o nouă categorie socială. Vei cunoaşte oameni interesanţi, persoane care au o experienţă de viaţă bogată şi care îţi pot deveni protectori. Drumurile sunt de bun augur şi îţi pot aduce câştiguri materiale importante.

RAC

Eşti o persoană calmă pe care cei din jur se pot baza şi prin interacţiunea cu tine îşi pot recâştiga liniştea pierdută. Evită situaţiile emoţionante, evita să citeşti ştiri care te-ar putea tulbura sau să urmăreşti emisiuni care să-ţi provoace lacrimi.

LEU

Primeşti o propunere de colaborare în afara programului. Este o perioadă bună să-ţi pui ordine în lucruri, să renunţi la persoanele care nu te motivează şi la situaţiile care te ţin pe loc. Nu ai timp de pierdut, ai nevoie de ordine şi disciplină în viaţa ta.

FECIOARĂ

Mai ai de lucrat la modul în care te exprimi şi comunici cu cei din jur pentru că eşti din nou prea direct. Încearcă atunci când ai de transmis un mesaj să fii atent la modul în care-l spui pentru că rişti să fii mult prea critic cu ceilalţi.

BALANŢA

Familia reprezintă punctul central al perioadei următoare. Eşti din ce în ce mai interesat de o colaborare cu o rudă, dar încearcă să ţii minte că afacerile în familie nu sunt tocmai cele mai reuşite având în vedere discuţiile ce pot apărea ulterior.

SCORPION

O femeie pare din ce în ce mai interesată de activitatea ta și va încerca să te susţină fie moral, fie chiar cu o sumă de bani pe care e dispusă să ţi-o propună. Poţi începe o colaborare lungă și interesantă cu această persoană.

SĂGETĂTOR

La locul de muncă, în această săptămână, vei avea parte de tot felul de discuţii. Se pare că schimbările apărute în ultima perioadă în compania sau firma în care lucrezi te afectează şi pe tine. Este timpul să-ţi schimbi strategia şi modul în care comunici cu cei din jur.

CAPRICORN

Se pare că este o săptămână foarte bună pentru tine, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile de lungă durată. Urmează să primeşti nişte veşti bune de la o rudă. Este posibil să primeşti o atenţie sau un cadou care te va bucura peste măsură.

VĂRSĂTOR

Apar nişte probleme financiare. Oricare ar fi situaţia ta financiară e bine să verifici care este situaţia banilor, a actelor, documentelor pentru că s-ar putea ca în ultimele săptămâni să se fi strecurat nereguli şi doar tu poţi descoperi toate aceste încurcături.

PEŞTI

Drumurile îţi sunt favorabile, astfel încât dacă ai o ofertă de a pleca într-o călătorie nu ezita să o accepţi. Încearcă să rămâi fidel propriilor opinii, propriilor atitudini şi să nu mai depinzi de toanele şi stările celorlalţi care te pot influenţa într-un sens sau altul.

Postaţi un comentariu