Horoscop săptămânal: 17-23 noiembrie

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

BERBEC

Relaţia ta cu o persoană cunoscută pare să devină din ce în ce mai tensionată. Din păcate poate ar trebui să înţelegi că uneori nu există compatbilitate între anumiţi oameni. Acceptă situaţia, încheie relaţia şi mergi mai departe.

TAUR

O femeie se pare că se implica trup şi suflet într-o probema personală care te vizează. Te vei bucura de susţinerea ei, iar relaţia dintre voi, bazată pe ajutor reciproc te va ajuta mult în proiectele tale de viitor.

GEMENI

Ai intuiţie,  dar atenţie la modul cum o foloseşti. Eşti mult prea incisiv,  prea insistent şi uneori devii obositor cu anumite pretenţii. Încearcă să te detaşezi de orice situaţie tensionată şi vei privi totul dintr-o altă perspectivă.

RAC

Dai dovadă de multă încăpăţânare, însă o persoană cunoscută este impresionată de eforturile pe care le depui şi încearcă să te susţină. Eşti plin de încredere, de ambiţie, iar din punct de vedere astrologic perioada aceasta este foarte bună pentru afirmare.

LEU

Persoanele care te-au nedreptăţit sau care ţi-au făcut rău în trecut se pare că acum sunt trase la răspundere. Într-un fel sau altul ești impresionat de modul în care cursul vieții aduce echilibrul în probleme care păreau imposibil de rezolvat.

FECIOARĂ

Din punct de vedere astrologic, treci printr-o periodă pozitivă cu multe realizări de succes. Casa banilor,  a iubirii şi a prestigiului social are uşa deschisă pentru tine. Te faci remarcat, iar felul în care comunici şi negociezi îţi aduc beneficii pe termen lung.

BALANŢA

Multă atenţie în tot ceea ce faci. Neatenţia te poate costa destul de mult. Evită anumite deplasări sau munca periculoasă, în acest weekend. E de preferat să nu iei nici o decizie importantă acum pentru că încă nu ai toate elementele clare.

SCORPION

Descoperi că o persoană în care ai avut multă încredere joacă dublu. Din păcate pentru tine, te minte şi duce vorba mai departe. Această situaţie destul de complicată te va afecta. Încă nu ştii cum să procedezi de aceea mai bine taci şi evaluează în continuare situaţia.

SĂGETĂTOR

După o perioadă în care nu ai mai avut grijă de tine, în sfârşit e momentul să reechilibrezi lucrurile. Următorul pas va fi să faci ordine în rândul prietenilor. Te vei debarasa de anumiţi oamenii care profită de tine.

CAPRICORN

Cineva îţi propune o afacere tentantă cu reuşite sigure de câştig. Totuşi e bine să evaluezi cu atenţie lucrurile pentru că uneori ceea ce pare tentant şi uşor de obţinut în realitate ascunde nişte capcane. Încearcă să nu te laşi păcălit şi manipulat.

VĂRSĂTOR

Eşti îngrijorat de viitor, de cum vor decurge lucrurile mai departe. E de preferat să încerci să te relaxezi. Momentele dificile au trecut,  acum urmează o perioadă în care vei vedea că totul va merge treptat în direcţia mult aşteptată.

PEŞTI

Ai multă intuiţie care va fi benefică pentru următoarele zile. Te va ghida unde să-ţi investeşti banii, cu ce persoane să discuţi, cine te apreciază cu adevărat. La locul de muncă pot exista nişte confruntări între colegi, dar e bine să nu te implici nefiind problema ta.

 

Postaţi un comentariu