Horoscop săptămânal (15 – 21 octombrie)

Berbec (21 mar. – 20 apr.)

Este momentul unor decizii importante luate împreună cu persoana cea mai apropiată. Fie că e vorba de declaraţii de dragoste sau despre un plan de viitor, aceste decizii sunt importante, tocmai de aceea trebuie să priveşti lucrurile cât se poate de serios.

Taur (21 apr. – 20 mai)

Apare un moment tensionat, în care susţinerea morală primită de la un prieten sau cineva drag te ajută enorm. Astfel îţi vei da seama cu adevărat cine îţi este prieten adevărat şi cine îţi este prieten doar din interes. Este un moment important.

Gemeni (21 mai – 22 iun.)

Eşti preocupat de rezultatele unei acţiuni în care eşti implicat. Nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării, analizezi totul cu grijă, cu mintea limpede, ca să nu-ţi scape nimic. Când ajungi la rezultatele fi nale, ai șanse mari de a fi mândru de realizările tale.

Rac (23 iun. – 22 iul.)

Vei observa la unii colegi multă suspiciune, chiar dacă ai prezentat cele mai serioase argumente. La originea acestor lucruri e posibil să fi e unele neînţelegeri ceva mai vechi, pe care nu le-ai clarifi cat la momentul potrivit. Acum ar trebui să clarifici aceste lucruri.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Apar nişte suspiciuni ale unor colegi din jur, poate chiar oprelişti față de un lucru pe care vroiai să-l faci. Nu trebuie să cedezi, demonstrează că, în ciuda tuturor piedicilor, eşti capabil să duci la bun sfârșit treaba ta. Cu cât e mai greu, ambiţia ta trebuie să fi e mai mare.

Fecioară (23 aug. – 22 sep.)

Îţi iroseşti energia pe lucruri mărunte, în loc să te ocupi de lucruri mult mai importante. La câtă energie ai în aceste zile, ai avea parte de multe reuşite. Nu te lăsa infl uenţat de cei care nu au curaj să facă nimic extraordinar, e momentul ca tu să dovedești că poți.

Balanţă (23 sep. – 23 oct.)

Ai impresia că, la serviciu, colegii te privesc ostil, că au ceva personal împotriva ta. În realitate, probabil că nimeni nu are nimic cu tine. Treci prin momente în care eşti apatic, în toane rele, fără chef de nimic. Soluția este că va trebui să te adaptezi mai bine celor din jurul tău.

Scorpion (24 oct. – 21 nov.)

Eşti mulţumit de felul în care se aşază unele lucruri la serviciu, dar şi în general. Cineva te sfătuieşte de bine într-o problemă personală. Ţine cont de acest sfat, mai ales că vine de la cineva care vrea să te ajute în mod sincer și dezinteresat.

Săgetător (22 nov. – 21 dec.)

Ai pe cineva în preajmă care tot îţi dă sfaturi şi idei. Este important să te convingi despre cine este vorba, fi indcă e posibil să nu fi e om de încredere. Cântăreşte atent informaţiile care vin de la el şi, deocamdată, nu te bizui pe sfaturile sale.

Capricorn (22 dec. – 20 ian.)

Optimismul pe care îl ai îţi este tăiat de un obstacol la care nu te aşteptai. Acum pare că este greu de trecut motiv pentru care eşti destul de dezamăgit. Important este să nu cedezi uşor, iar cu răbdare şi tact lucrurile se vor rezolva mai repede decât sperai.

Vărsător (20 ian. – 18 feb.)

Azi apare un eveniment pe care nu ştii cum să-l interpretezi. Este în avantajul tău sau nu, deocamdată e greu de spus. Lucrurile trebuie analizate bine, cu calm şi luciditate înainte de a lua o hotărâre. Nu trebuie să rişti, fi indcă nu te presează nimic.

Peşti(19 feb. – 20 mar.)

Nu se ştie cum faci, dar atragi alături de tine cei mai pesimişti oameni, care prin modul lor de a fi te vor afecta şi pe tine. Aceştia te vor copleşi cu necazurile şi problemele lor nerezolvabile. Scăpă cu tact de ei, fi indcă te împovărează cu probleme pe care tu nu le ai.

Postaţi un comentariu