Horoscop săptămânal 11-17 februarie

Berbec

Planurile tale cu privire la un proiect s-ar putea să nu reuşească din cauza unor ambiții exagerate şi nerealiste. Pentru reuşită, trebuie să ai răbdare şi să te cobori cu picioarele pe pământ. Este bine să te bazezi şi pe sprijinul unor persoane cu experiență.

Taur

Eşti într-o stare de oboseală accentuată, nu ai chef de nimic, îţi lipseşte simțul practic. Evită discuţiile în contradictoriu, nu te enerva, ai multă răbdare. Vei afla că trebuie să pleci într-o călătorie, posibil delegaţie.

Gemeni

Eşti într-o dispoziție proastă din cauza unor probleme sentimentale. Gândeşte mai realist şi mai practic lucrurile. O persoană mai în vârstă, îţi oferă nişte sfaturi utile, dar ai tendinţa să nu iei în serios aceste sfaturi.

Rac

Ai de îndeplinit nişte obligaţii importante pe care cu mici dificultăţi le duci la bun sfârşit. Este motivul pentru care lumea te apreciază. Sfătuieşte-te cu partenerul de viaţă în legătură cu o investiţie. Ai grijă de sănătate, încearcă să te odihneşti.

Leu

Afli că anumite planuri care le-ai făcut pentru weekend se dau peste cap. Se întrevăd nişte schimbări care aparent nu sunt pe placul tău. Te indispui pe moment dar până la urmă îţi trece. Încearcă să fii mai flexibil.

Fecioara

Eşti obosit şi destul de stresat. La serviciu un coleg invidios îţi reproşează că nu te încadrezi cu treaba în program. În weekend, apare şansa de a rezolva favorabil o problemă mai veche, care te apasă de mai multă vreme.

Balanţa

În ultima săptămână ai avut un randament scăzut la locul de muncă dar şi în general. De preferat să nu iei acum decizii importante, mai ales din punct de vedere financiar. Ar fi bine să te ocupi mai mult de familie şi de cei dragi.

Scorpion

Te gândeşti cum să obţii nişte bani în plus şi îţi faci nişte planuri de viitor. La serviciu, intuiţia te ajută să iei decizii corecte. Posibil să reuşeşti să rezolvi o situaţie complicată, bazându-te pe creativitatea ta dar şi pe noroc.

Săgetător

Ai o mare dilemă de rezolvat. Primeşti o ofertă interesantă şi te gândeşti să o accepţi sau să îţi păstrezi locul actual de muncă destul de bun. Încearcă să amâni decizia până eşti sigur de reuşită. Este posibil să faci o mişcare înţeleaptă.

Capricorn

Este posibil să pleci într-o călătorie împreună cu nişte prieteni. Financiar, te descurci bine, dar nu eşti foarte mulţumit. Încearcă să te relaxezi, profită de acest moment, nu te mai concentra pe problemele de serviciu.

Vărsător

Eşti un pic nervos şi iritat, pe un motiv care pare minor. La serviciu lucrurile merg bine, ai un coleg sincer, care te ajută. Nu te izola de prieteni, încearcă să ieşi la o plimbare, relaxează-te, lucrurile se rezolvă în scurt timp.

Peşti

Nu prea reuşeşti să te aduni. Ideile tale pot fi nerealiste și nu prea eşti înţeles de cei din jurul tău. Nu te apuca să faci proiecte de viitor acum, lucrurile nu se leagă. În weekend eşti foarte surmenat, ai nevoie de odihnă.


Publicitate

Postaţi un comentariu