Horoscop săptămânal 10-16 martie

Berbec

Este posibil să pierzi o afacere profitabilă dacă eşti din cale afară de precaut şi nehotărât. Nu eşti prea sociabil cu cei din jurul tău iar oamenii se simt îndepărtaţi. În weekend, alături de familie faci planuri de viitor interesante.

Taur

Eşti într-o stare starea de apatie şi oboseala enervantă. Ai şi nişte dificultăţile financiare care te macină şi trebuie să găseşti o soluţie de rezolvare. De preferat să nu iei decizii importante pe loc, rapide fiindcă te poţi înşela. un pic de răbdare nu strică.

Gemeni

Ai șanse bune de a obține câteva beneficii financiare, cu condiţia să nu-ţi forțezi norocul. Apar nişte dificultăți la serviciu care pot părea mai mari decât sunt în realitate. Important e să nu le bagi în seamă fiindcă îţi pierzi timpul inutil.

Rac

E o perioadă favorabilă pentru afaceri. Posibil să închei un contract bun sau să găseşti un loc de muncă foarte bun. Evită discuţiile în contradictoriu cu partenerii tăi. Nu refuza sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie sau dintre prieteni.

Leu

În weekend inspiraţia şi ideile tale sunt excelente. Este motivul pentru care poţi să te apuci să faci proiecte de viitor atât la serviciu cât şi acasă. Posibil să ai nişte discuţii neplăcute sau mai degrabă contradictorii cu partenerul de viaţă din cauza altor persoane.

Fecioara

În următoarele zile ai multe probleme de rezolvat. Atenţie la cheltuieli, acestea pot duce la o posibilă ceartă cu partenerul de viaţă. De aceea e de preferat să nu iei decizii importante fără a te consulta cu partenerul de viaţă.

Balanţa

O problemă minoră de sănătate nu-ţi dă pace în ultimele zile. Este motivul pentru care nu eşti prea sociabil şi preferi singurătatea. Nu refuza totuşi dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viaţă. În weekend reapare bună dispoziţie.

Scorpion

Este o perioadă favorabilă pentru inițiative, idei şi planuri de viitor. Profită de aceste momente. Se pare că se amână plecarea într-o delegaţie sau excursie, lucru care-ţi oferă mai mult timp pentru rezolvarea unor probleme care te frământau.

Săgetător

Se pare că eşti destul de irascibil şi nervos. Încearcă să eviţi orice fel de discuţii contradictorii cu colegii de seviciu sau prietenii în aceste zile. Este păcat să te cerţi inutil. Este de preferat să te preocupi mai mult de treburile casei.

Capricorn

Nu prea ai chef de nimeni şi de nimic. La serviciu te izolezi şi eşti chiar nesuferit. Încearcă să fii mai sociabil. Pari a fi preocupat de unele probleme legate de bani sau de familie, dar ele nu sunt aşa de grave cum ţi le imaginezi pe moment.

Vărsător

Eşti într-o dispoziție foarte bună și plin de entuziasm. Unii colegi poate chiar prieteni apropiaţi sunt invidioşi şi te bârfesc. Nu da atenţie acestor nimicuri. Este posibil să primeşti o veste bună sau un cadou care te va bucura peste măsură.

Peşti

Urmează câteva zile aglomerate cu multe probleme de rezolvat. Eşti ocupat până peste cap, dar eşti mulţumit de realizările tale. Nu te lăsa pradă sentimentelor, gândeşte limpede şi imparţial. Starea ta de spirit, poate duce la neînțelegeri.

 


Publicitate

Postaţi un comentariu