Horoscop, miercuri, 18 septembrie 2013

Fecioară
Este posibil să cheltuieşti o sumă de bani pentru sănătătate, se pare că rezultatele te vor satisface. Ai tendinţa de a-ţi asuma riscuri inutile, care îţi pot aduce neplăceri. Implicarea în discuţii contradictorii îţi produce o stare de nervozitate.

Balanţa
Eşti mai agitat, mai irascibil. Ai sentimentul că munceşti în zadar, că eforturile tale nu sunt apreciate. Este important să adopţi politica paşilor mărunţi, dacă doreşti să faci lucruri deosebite. Nu este o zi bună pentru negocieri.

Scorpion
O lucrare mai veche ar putea fi încheiată, ceea ce îţi va atrage aprecierea tuturor celor ce te cunosc. Este foarte posibil să ai parte de unele reuşite în plan social. Relaţia ta de dragoste funcţionează bine. Este posibil să apară unele discuţii legate de bani.

Săgetător
Eşti optimist, ceea ce va avea efecte benefice asupra relaţiei tale sentimentale. Puterea de muncă de care beneficiezi în această perioadă îţi permite să rezolvi o mulţime de situaţii. Cercul tău de prieteni te apreciază şi este alături de tine.

Capricorn
Unele neînţelegeri mai vechi s-ar putea accentua în această perioadă. Trebuie să dai dovadă de multă răbdare. În cazul în care apar unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea, acestea se vor rezolva. Perseverenţa îţi este de un real folos în această zi.

Vărsător
Nu eşti în forma ta cea mai bună, aşa că ar trebuie să te odihneşti pe cât poţi. Altfel există riscul să te epuizezi fără a realiza mare lucru. Relaţia ta cu fiinţa iubită va funcţiona excelent. Sentimental eşti mulţumit, mai ales că vei avea şi o mică surpriză.

Peşti
Comunici excelent cu fiinţa iubită şi faci nişte proiecte de interes comun. Timpul liber petrecut alături de partener va fi un prilej de relaxare. Eşti un pic nervos şi obosit, de aceea trebuie să acorzi mai multă atenţie sănătăţii.

Berbec
Lucrurile evoluează mai încet decât doreşti, dar te vei putea bucura de rezultatele eforturilor depuse. Nu încerca să te implici în mai multe activităţi odată, fiindcă te copleşesc. Atenţie la sănătate, îţi trebuie un regim de viaţă mai echilibrat.

Taur
O lucrare mai veche, pe care ai considerat-o finalizată, apare ca nerezolvată. Dacă doreşti să începi ceva nou, nu trebuie să aştepţi rezultate imediate. Problemele financiare nu vor fi rezolvate acum, aşa că ar trebui să mai ai răbdare.

Gemeni
Iniţiativele tale se vor bucura de succes, ceea ce îţi va îmbunătăţi, într-o bună măsură, starea de spirit. Activităţile practice te favorizează şi îţi aduc, în afară de satisfacţii, şi un pic de relaxare. Nu trebuie să-ţi impui punctele tale de vedere.

Rac
Vei avea parte de o mulţime de evenimente care te vor ţine cu sufletul la gură. Apar clipe plăcute în compania partenerului, ceea ce te face să priveşti spre viitor cu mai multă încredere. Poţi avea mai multă încredere într-o prietenie mai veche.

Leu
Nu eşti într-o formă nemaipomenită. Azi nu eşti prea diplomat cu partenerul de suflet şi din acest motiv ai putea avea o discuţie mai aprinsă. De asemenea, este posibil să apară o problemă de sănătate. Nu este însă cazul să te alarmezi.


Publicitate

Postaţi un comentariu