Horoscop 8 – 15 ianuarie 2015

BERBEC

O relaţie care nu a mers cândva ar putea avea acum, în acest început de an, o nouă şansă pentru tine. La originea conflictului a fost o neînţelegere absurdă care nu merita transformată în ambiţii de netrecut. Poate te gândeşti mai profund şi faci tu un prim pas spre împăcare.

TAUR

Nu trebuie să spui tuturor ceea ce gândeşti sau intenţionezi să faci, e bine ca unele acţiuni să rămână discrete, poate alţii îţi fură ideile. În acest an, ai de gând să porneşti un plan nou, dar încă nu eşti pregătit pe deplin. Deci maximă discreţie până-ţi atingi scopul.

GEMENI

Stai bine cu banii, parcă te simţi altfel, mai sigur pe tine, mai puternic, poate este un moment excelent pentru o investiţie la care ai visat demult. Merită să te lupţi pentru visul tău, să obţii ce îţi doreşti, pentru că drumul spre succes nu este ușor.

RAC

Toate criticile care apar, toate comentariile îndreptate împotriva planului pe care le-ai făcut la început de an au scopul de a te motiva şi mai mult. Poţi trece peste orice impas, cu capul sus, chiar dacă trebuie să apelezi la toate armele din dotare pentru a reuşi.

LEU

Eşti nehotărât, te răzgândeşti foarte repede. Nu se poate pune bază pe promisiunile tale. Acum spui una, peste câteva minute deja ai altă opinie. Până nu te-ai hotărât clar ce vrei, mai bine nu-ţi exprima părerea, pentru că aceste schimbări de idei nu lasă o impresie prea bună.

FECIOARĂ

Nimereşti într-un mediu agitat, în care se spun vorbe dure şi se discută pe un ton ridicat. Având în vedere că eşti o fire critică, nu vei rezista ispitei să nu spui şi tu vreo două vorbe grele, care nu sunt pe placul tuturor. Un pic de echilibru nu ţi-ar strica.

BALANŢA

Nu te bate nimeni la cap să faci lucruri pe care nu le doreşti. Ai libertatea de decizie şi de acţiune. Ai timp să faci o analiză la rece a problemelor din anul care tocmai a trecut. Poţi lua singur decizii importante, fără ca alţii să-ţi spună ce să faci.

SCORPION

Descoperi urmări negative ale intervenţiei unei persoane în treburile tale. Îţi dai seama cât de mult te-ai înşelat atunci când ai avut încredere în persoana respectivă. Ai un instinct bun, de obicei nu te laşi păcălit aşa uşor, dar s-a întâmplat.

SĂGETĂTOR

Nu găseşti răspunsul la o întrebare de care depinde continuarea unui proiect pe care vrei să-l porneşti acum, la început de an. Probabil răspunsul se afla la o persoană cu mai multă experienţă. Fii aşadar, deschis la sfaturi, mai ales de la cei mai în vârstă.

CAPRICORN

Primeşti o veste care te dezamăgeşte uşor. Afli că planurile tale nu mai pot fi începute atât de repede. Cu calm și răbdare, peste câteva zile vei privi altfel lucrurile şi vei găsi soluţii noi. Ca atare nu e un abandon definitiv, ci doar o amânare a începutului.

VĂRSĂTOR

Nu inima trebuie să ia deciziile cele mai importante acum, ci mintea limpede, detaşată de orice influenţe emoţionale din afară. Nu pleca urechea la încercările unora de a te intimida sau de a te înduioşa, păstrează-ţi calmul şi gândeşte ferm ceea ce crezi că e mai bine pentru tine.

PEŞTI

Este momentul de a-ţi exprima părerea, pentru că ai o atitudine diferită faţă de a rivalilor tăi. Ei cred că prin agresivitate şi ton ridicat se poate rezolva orice, dar se înşală. Calm, corect, amabil, tu prezinți o idee mult mai interesantă, care va fi imediat acceptată.

Postaţi un comentariu