Horoscop 7 – 14 ianuarie 2016

Berbec

Te simţi obosit, după atâtea zile de agitaţie iar starea generală nu este dintre cele mai bune. La serviciu ai putea avea o mică realizare şi vei câştiga nişte bani, care îţi vor prinde foarte bine. Starea de iritare s-ar diminua astfel considerabil şi devii mai optimist.

Taur

Este posibil ca situaţia ta financiară să înregistreze o mică îmbunătăţire. Este posibil ca activităţile financiare să-ţi fie favorabile. Cineva din familie  îţi va solicita sprijinul. Drumurile pe care le ai de făcut, în aceste zile te vor irita.

Gemeni

Vei avea de făcut faţă unor cheltuieli, acum la început de an, care îţi vor dezechilibra bugetul, dar nu trebuie să îţi faci griji . Lucrurile se vor rezolva chiar mai bine decât crezi. De preferat să nu dai curs pornirilor impulsive.

Rac

Şansa e de partea ta, iar iniţiativele îţi vor fi apreciate corect. Trebuie să te gândeşti însă bine cum le pui în aplicare. Vei intra în posesia unei informaţii importante, pe care însă nu este momentul să o foloseşti. Îţi trebuie multă prudenţă şi diplomaţie.

Leu

Ai multe cheltuieli de făcut, dar ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a scoate banii din portofel. Ai de făcut unele mici schimbări pe ţi le doreai de mai multă vreme. Cineva foarte apropiat  îţi va face o mică bucurie.

Fecioara

Ai multe de făcut şi eşti hotărât să nu laşi nimic pe altă dată. Stai bine cu energia pozitivă şi de aceea te simţi în stare de orice. Un coleg te cam invidiază pentru rezultatele tale, dar nu este cazul să-l iei în seamă. Vei primi o veste care te va bucura mult.

Balanţa

Este posibil să iei o decizie importantă. Partenerul de suflet sau cineva cunoscut, are o problemă financiară motiv pentru care  îţi cere ajutorul. Dacă ai încredere deplină în această persoană este preferabil să o ajuţi, fiindcă acest lucru nu se va uita uşor.

Scorpion

Ai de făcut o mulţime de lucruri şi ţi se va părea că timpul nu îţi mai ajunge. N-ar fi exclus să primeşti o vizită care îţi va da peste cap toate planurile. Vei descoperi însă ca acest lucru îţi face plăcere şi în final te relaxează.

Săgetător

Surplusul de energie te determină să te implici în prea multe activităţi, de aceea fi bine să îţi stabileşti cu atenţie priorităţile. Evenimentele se succed cu o repeziciune care te oboseşte, dar cum treci printr-o perioadă destul de bună, reuşeşti să te descurci.

Capricorn

Energia fizică este la limita superioară, ceea ce îţi permite să te implici în activităţi dintre cele mai diverse. Gândurile îţi sunt cam împrăştiate, aşa că este cazul să dai dovadă de puţină prudenţă. De la cineva cunoscut ai putea primi o informaţie interesantă.

Vărsător

Încearcă să acorzi mai multă înţelegere celor din jur şi mai ales încearcă să renunţi la încăpăţânarea de care dai dovadă adesea. La serviciu vei avea o discuţie aprinsă cu un coleg. Spre finalul săptămânii mergi într-o vizită sau ieşi la o plimbare cu prietenii.

Peşti

În aceste zile eşti cam impulsiv şi din acest motiv, rişti să te cerţi cu cei din jur. Relaţia cu aceştia va fi destul de tensionată de aceea, cel mai bine ar fi să priveşti lucrurile mai calm. Un prieten apropiat are nevoie de sprijin bănesc şi n-ar fi rău, poate să faci un efort să-l ajuţi.

Postaţi un comentariu