Horoscop 17- 24 martie 2016

Berbec

Zilele acestea nu este un moment potrivit pentru a lua decizii în chestiuni importante. Mai bine amână un pic  deciziile şi păstrează-ţi ceva mai mult timp pentru activităţile de rutină, sau unele mai relaxante care să nu te solicite prea mult.

Taur

E posibil  să cunoşti o persoană care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. Se pare că pleci într-o călătorie şi vei avea parte de mai multe cheltuieli decât ţi-ai propus. Nu este nimic alarmant, fiindcă în final ajungi să câştigi mai mult decât ai pierdut.

Gemeni

Popularitatea ta este în creştere şi, chiar dacă vor mai exista anumite controverse cu prietenii.  Nimeni nu se va supăra şi vei reuşi să străluceşti oriunde te vei duce. Starea ta fizică va fi bună, dar totuşi, n-ar strica să îţi păstrezi măcar weekendul pentru odihnă şi relaxare.

Rac

Relaţia cu prietenii va fi bună în general şi vei petrece clipe deosebit de plăcute în compania acestora. Cineva din anturajul apropiat va avea nevoie de sprijinul tău şi nu vei putea să-l refuzi. Posibil să cheltuieşti nişte  bani pentru o nuntă sau o zi festivă.

Leu

Vei avea unele discuţii cu cineva de la serviciu  referitoare la programul tău. Până la urmă vei reuşi să îţi impui punctul de vedere. Ţi se va face o propunere interesantă, de colaborare, dar nu este cazul să dai un răspuns imediat.

Fecioară

Primeşti o veste de care se va bucură întreaga familie. În ceea ce priveşte proiectele pe care ţi le-ai făcut pentru timpul liber, acestea vor suferi unele modificări aparent importante. În final nu te vor deranja aceste schimbări prea mult.

Balanţa

Obstacolele care apar în aceste zile vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. Relaţia cu colegii şi prietenii evoluează mult mai bine.

Scorpion

Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, demonstrând astfel că nu ai muncit degeaba. Partenerul de viaţă ar putea avea neînţelegere cu cineva din familie.  Cel mai bine ar fi să stai deoparte şi să nu intervii în nici un fel.

Săgetător

Situaţia financiară te cam apasă în această perioadă. N-ar fi exclus să primeşti o propunere de colaborare, dar care nu îţi oferă o siguranţă în viitor. Vei avea o stare de agitaţie, de nelinişte pe tot parcursul acestor zile.

Capricorn

Vei avea o întrevedere cu un prieten bun. Discutaţi despre un proiect de interes comun şi încerci să îţi impuni numai punctele tale de vedere. Cel mai bine ar fi să te arăţi ceva mai înţelegător. Nu este cazul să te grăbeşti în a lua unele decizii.

Vărsător

Este foarte posibil să fii nevoit să faci o mulţime de drumuri pentru a te vedea cu rudele, dar şi cu prietenii. Cineva din familie se pare că îţi va face o surpriză plăcută, care te va ajuta să priveşti lucrurile  foarte optimist.

Peşti

N-ar fi exclus să faci o investiţie pentru casa sau pentru cineva drag, ceva neaşteptat. Nu lua însă nici o decizie de unul singur până nu te vei consulta cu persoana dragă. Este mai înţelept să procedezi aşa fiindcă acest lucru îţi aduce multă apreciere.

Postaţi un comentariu