Horoscop 12 – 19 noiembrie 2015

Berbec

Ai un suflet sensibil. În relaţiile cu ceilalţi vrei să laşi impresia că eşti un dur în orice situaţie. E doar o imagine de faţadă, care ascunde de fapt trăirile tale. Poate e mai bine să fii tu însuţi fiindcă acest rol de dur, nu prea te prinde.

Taur

În loc să te ocupi de treburi mai plăcute, ai de făcut tot felul de lucruri şi drumuri care te enervează. Nu toată lumea e atât de amabilă pe cât ţi se pare acum. E cazul să fii mai precaut şi mai reţinut cu anumite persoane.

Gemeni

Un pic mai multă  grijă faţă de banii tăi nu strica, pentru că e nevoie să iei unele măsuri mai drastice cu bugetul tău. Ai de făcut o alegere importantă  între două variante/drumuri. Trebuie să pui în balanţă avantajele şi dezavantajele fiecărei variante.

Rac

Succesul tău e posibil să nască nişte invidii din partea unora cărora nu le-a reuşit nimic important. Nu trebuie să te poticneşti în criticile răutăcioase ale celor care-ţi pun reuşită la îndoială. Mergi mai departe cu capul sus, şi arată că eşti cel mai bun.

Leu

În aceste zile primeşti o informaţie de care ai nevoie pentru a restabili echilibrul într-o situaţie din care ai avut ceva de pierdut. În felul acesta repari o greşeală din trecut nerezolvată de mai multă vreme şi care te apasă mereu.

Fecioară

Nu îţi place cum se amuză unii pe seama slăbiciunilor tale. Anumite persoane profită de bunăvoinţa ta şi te lasă numai pe tine să duci greul. E o lecţie să fii mai atent pe viitor, cine merită prietenia adevărată şi cine nu.

Balanţă

Eşti îngrijorat de o situaţie şi de modul  în care se îndreaptă planurile tale de viitor. Ai în jurul tău nişte  pesimişti, motiv pentru care  te îndoieşti că vei ajunge vreodată la un rezultat bun. E doar un impas trecător, planurile  tale nu se opresc.

Scorpion

Ai început să visezi la nişte lucruri aproape imposibile. E bine să faci planuri frumoase şi de viitor dar una e să te gândeşti la lucruri pe care le poţi atinge şi alta e să visezi la lucruri imposibile. Trebuie să fii mai realist şi mai pragmatic.

Săgetător

Nu prea ai chef de nimic, eşti surmenat şi uşor iritat. Ai pornit săptămâna cu mult elan, dar un obstacol neprevăzut te-a încetinit. Eşti prea concentrat la acest obstacol  şi scapi din vedere unele treburi mai importante.

Capricorn

Primeşti o ofertă  interesantă. Conservatorismul şi prudența ta caracteristică te opresc însă din elan şi te obligă să stai pe gânduri. Ar fi păcat să ratezi o ocazie atât de bună pentru că dacă mai stai mult şi te gândeşti, ai putea pierde acest tren.

Vărsător

Gândirea pozitivă şi încrederea absolută în tot ceea ce faci te ajuta enorm. Reuşitele finale te vor exalta, dar totuşi nu ignora obstacolele neprevăzute. Din cauza unor lucruri mărunte şi neînsemnate poţi să pierzi nişte paşi importanţi.

Peşti

Ai toate resursele să ajungi la succes în timp foarte scurt.  Ambiţia  şi motivaţia sunt suficiente argumente pentru a te apuca de o treabă serioasă. Există șanasa de a avea un succes important care îţi poate schimba perspectivele în viitor.

Postaţi un comentariu