Horoscop 12 – 19 februarie 2015

BERBEC

Sunt şanse să primeşti o sumă considerabilă ca recompensă pentru un serviciu realizat. Trebuie să ai chibzuinţa, să nu te laşi furat de magia cheltuirii banilor, pentru că nu se ştie când vei mai câştiga bani aşa de repede şi la nivelul de acum.

TAUR

Este nevoie de tine să ajuţi la rezolvarea unui conflict. Laşi orice altă activitate pentru a fi de folos celui care te solicită. Vei fi omul care reuşeşte să echilibreze balanţa, pentru că nu apreciezi nimic prin prisma emoţiilor, ci doar a raţiunii şi pragmatismului.

GEMENI

Simţi că nu mai ieşi dintr-o situaţie complicată care te ţine pe loc de ceva vreme. În urma unei discuţii pe care o ai cu o persoană cu experienţa ţi se oferă o altă viziune asupra situaţiei. De aceea e bine să nu te agăţi doar de ideile tale.

RAC

Deciziile pe care le iei săptămâna aceasta, vor avea efecte pe termen lung, tocmai de aceea trebuie să fii foarte atent cum procedezi. E un moment în care pui bazele unei acţiuni de durată spre o nouă direcţie. Nu te grăbi, analizează la rece toate variantele.

LEU

Te complaci într-o atmosferă tihnită şi paşnică, amestecată cu puţină lene relaxantă. Nu ai chef de nimic care să te solicite fizic sau mental. Numai aşa îţi vei alunga grijile şi scapi de energiile negative acumulate în timpul săptămânii.

FECIOARĂ

Nu mai ai răbdare, ai vrea rezultate rapide, dacă s-ar putea pe loc. Simţi că nu mai poţi aştepta în continuare, îţi pierzi chiar şi cumpătul. Te ridici cu fermitate pentru a cere socoteală, celorlalţi colegi sau prieteni, eronat fiindcă nu de ei depinde rezolvarea rapidă a situaţiei.

BALANŢA

Porneşti cu mult elan o acţiune nouă dar te dezumfli repede, când dai piept cu primele hopuri. Îţi dai seama că nu ai ales cel mai bun moment pentru a da startul acestei inițiative. Cel mai bine e să ai răbdare aşteptând un moment mai prielnic.

SCORPION

Unii încearcă să te determine să visezi lucruri imposibile şi îţi prezintă anumite lucruri în culori frumoase, dar din păcate ireale. Instinctul îți spune că sunt vise imposibile, care nu vor prinde niciodată contur, de aceea vei rămâne rece la tot ce auzi.

SĂGETĂTOR

În faţa ta se ridică un obstacol dificil care te determină să renunţi să mai lupţi. În loc să abandonezi, mai bine ai continua lupta, pentru că odată trecut acest hop vei avea bucuria unei reuşite totale. Ambiţia trebuie să te călăuzească pe mai departe.

CAPRICORN

Cineva încearcă să ţi se bage pe sub piele cu linguşeli, cu vorbe dulci, cu minciuni frumoase, pentru că urmăreşte să se folosească de tine. Intenţiile sale sunt bine ascunse. Vrea să-ţi câştige încrederea şi prietenia ca apoi să profite de tine.

VĂRSĂTOR

Ai nişte probleme pe suflet pe care le faci să pară mai mari decât sunt. Simpla susţinere morală a unor prieteni te face să-ţi deschizi sufletul spre ei. Ai nevoie de gânduri bune, nu de compasiune şi pesimism. Numai aşa o să-ţi recapeţi optimismul.

PEŞTI

Printr-o întâmplare fericită şi neaşteptată, ţi se face dreptate într-o chestiune mai veche din care ai avut de pierdut. Norocul apare neaşteptat şi rezolvă totul ca prin farmec. De aceea e bine să îţi păstrezi întotdeauna încrederea în şansa ta chiar şi atunci când totul pare pierdut.

Distribuie:

Postaţi un comentariu