Horoscop 15 – 22 ianuarie 2015

BERBEC

Priveşti spre viitor cu mult optimism, pentru că se apropie un eveniment de la care ai mari speranţe că va ieşi perfect. Te implici serios în tot ce ai de făcut, faci paşi mari spre reuşita finală. Ceea ce îţi doreşti se va materializa, dar mai ai puţin de aşteptat.

TAUR

Eşti bătăios, dacă în joc sunt principiile în care tu crezi cel mai mult. Însă atitudinea ta agresivă deranjează pe cei sensibili, care nu te cunosc încă foarte bine. Unii colegi pot interpreta greşit energia ta debordantă, considerând că ai ceva cu ei.

GEMENI

Ajungi într-un mediu interesant, cu personalităţi foarte variate, şi puternice. Trebuie să te adaptezi situaţiei şi cerinţelor mediului. Dacă priveşti spre viitor cu interes, atunci încearcă să obţii nişte avantaje din aceste relaţii noi.

RAC

Orice ai face, nu poţi să te impui în fața unor colegi. Dai peste niște oameni negativişti, care nu vor să asculte ce spui şi cred că numai ei au dreptate. Există riscul ca acestia să te influenţeze în sens negativ. Mai bine ignori în totatalitate astfel de păreri și atitudini.

LEU

Te simţi blocat într-o problemă personală şi nu mai găseşti nicio ieşire. Poate ar fi bine să te sfătuieşti cu cineva apropiat, pentru că sigur se vor ivi soluţii. E spre binele tău să-i urmezi sfatul, având încredere în bunele sale intenţii.

FECIOARĂ

Visezi frumos şi ai şansa să ţi se alătura cineva drag în planul tău de viitor. Prinzi şi mai mult curaj ca să mergi mai departe. E posibil să fie un vis mai vechi, care nu a putut fi împlinit înainte, dar acum ai o şansă mare de a ajunge la capăt cu succes.

BALANŢA

Cineva dintre prietenii tăi nu prezintă încredere. Îţi dai seama că este duplicitar şi egoist. E bine să te mai gândeşti dacă meri să continui relaţia de prietenie. Dacă nu eşti convins de corectitudinea acestei persoane mai bine renunţi la această prietenie.

SCORPION

Apare o surpriză sau o veste plăcută şi neaşteptată. Este un moment favorabil unei reuşite. Ajungi în locul potrivit la momentul potrivit. Eşti norocos şi unic prin personalitatea ta puternică. Profesional, ambiţia te poartă în sus, încet şi sigur.

SĂGETĂTOR

Vestea care ajunge azi la urechile tale nu este prea credibilă, tocmai de aceea priveşti cu multă suspiciune informaţia. E posibil ca cel care îţi transmite vestea să nu fie de bună credinţă. Cel mai bine este să verifici personal această informaţie înainte de a face greşeli.

CAPRICORN

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu părerile tale. E posibil să ai o confruntare de idei furtunoasă, în care trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să-ţi argumentezi poziţia. Nu rezolvi nimic cu reproşuri, critici sau cu un ton ridicat.

VĂRSĂTOR

Unii te critică şi îţi pun beţe în roate în mod gratuit. Nu le răspunde agresiv, pentru că sunt polemici banale, doar de dragul de a te enerva. Nu agrava inutil o ceartă copilărească, ce poate trece de la sine dacă o ignori sau dacă intri şi tu în acelaşi joc al ironiilor.

PEŞTI

Te aşteptai să primeşti un sprijin sincer de la o persoană care, altădată, era un aliat de nădejde, dar de data aceasta nu va mai înţelegeţi la fel de bine. Nu ar trebui să te superi pe o astfel de atitudine, ci să te gândeşti ce-l face pe acest om să nu fie de acord cu tine.

Distribuie:

Postaţi un comentariu