GALERIE FOTO/ Turism la un alt nivel. Cum arată singurul complex balnear de cinci stele din România

Recunoscută pentru turismul balnear încă din perioada comunistă, stațiunea Băile Felix, de lângă Oradea, dă semne de revenire în ceea ce am putea numi „turismul secolului 21”. După ce ani de-a rândul stațiunea s-a adresat în principal celor trecuți bine de prima tinerețe, o investiție de 30 de milioane de euro promite să șteargă praful de pe strategia turistică a zonei și să o transforme într-o atracție și pentru cei care caută nu doar să scape de durerile de oase ci vor și un sejur luxos, într-un resort de 5 stele, cum este cazul complexului Lotus Therm.

Întins pe aproximativ 30.000 de metri pătrați, Lotus Therm este cel mai luxos complex blanear din România. Hotelul de cinci stele  are o capacitate de 180 de camere și și 262 de locuri de cazare. Lotus Therm  dispune, pe lângă zona hotelieră, de o bază de tratament , un aquapark unic în România, format din 14 piscine interioare și exterioare dar și de o parcare de 210 locuri. De asemenea, piscinele interioare dispune de acoperiș retractabil.

„Este ceea ce este mai bun la ora actuală în Europa. Nu am făcut niciun rabat aici. Standardele de confort sunt deosebite. Eu, personal, nu cunosc o bază de tratament mai mare în România decât cea care există aici”, a explicat Mihai Fercală, director al SIF Transilvania.

„Îndrăznesc să spun că va constitui pentru mulți și pentru mult timp de acum înainte un reper în ceea ce privește industria balneară, în ceea ce privește acest tip de activitate care va fi greu de atins și de doborât”, a completat Tudor Ciurezu, președintele CA SIF Oltenia.

Chiar dacă se află într-o zonă care nu are foarte multe de oferit cu expcepția facilităților din zona de cazare, Lotus Therm are prețuri competitive și paote reprezenta o atracție pentru cei care doresc un concediu special. Astfel, pentru un „pachet de odihnă de minim 5 zile” în care sunt incluse cazarea, mic deun și cină, acces la aquapark, la saună umedă și uscată, fântâna de gheață și sala de fitness, prețul pentru o cameră dublă este de 430 de lei/zi.

Pentru cei care vor răsfăț all-inclusiv există și un apartament VIP pentru care va trebui să scoateți din buzunar 1170 de lei pentru o singură noapte.

Postaţi un comentariu