Teszari vrea să devină băiat deștept. RCS&RDS intră pe piața energiei

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Compania românească RCS&RDS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicaţii de pe piaţa locală, şi-a adăugat în luna martie la obiectul de activitate şi producţia, transportul, distribuţia şi comercializarea de energie electrică, potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial în urmă cu câteva zile, scrie Ziarul Financiar.

„Subsemnatul, Oprea Alexandru, în calitate de administrator membru executiv al Consiliului de Administraţie şi Director General, în conformitate cu prevederile Hotărârii Adunarii Generale Ordinare a Asociaţilor societăţii (…) având în vedere necesitatea realizării obiectului de activitate al societăţii şi în următoarele localităţi decid: Art. 1. Se aprobă modificarea obiectului secundar de activitate al Societăţii prin introducerea urmatoărelor activităţi: 3511-producţia de energie electrică; 3512-transportul energiei electrice; 3513-distribuţia energiei electrice; 3514-comercializarea energiei electrice”

RCS&RDS aparține lui Zoltan Teszari, originar din Oradea, fiind unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri români. Compania de telecomunicații a înregistrat o cifră de afaceri 459 mil. euro şi un profit net de 20 mil. euro.

Postaţi un comentariu