Două noi ghiduri de finanţare pentru şcolile şi microîntreprinderile din Transilvania de Nord

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest anunţă lansarea, de către Autoritatea de Management POR – Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a două noi ghiduri de finanţare destinate infrastructurii de învăţământ şi microîntreprinderilor, din cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

Astfel, microîntreprinderile din Transilvania de Nord pot accesa, doar pentru achiziţii de echipamente, şi tehnologii noi sau sisteme IT, domeniul major de intervenţie 4.3.- Spijinirea dezvoltării microîntreprinderilor. Cererea de proiecte este valabilă doar pentru regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud Muntenia și Nord-Vest (proiectele propuse vor fi implementate în cadrul acestor regiuni).

Finanţarea nerambursabilă poate urca până la 200.000 euro şi poate acoperi 100% din cheltuielile eligibile. Cererile de finanţare pot fi depuse ADR Nord-Vest începând cu data de 20 martie 2014, orele 10:00, până la data de 17 aprilie 2014, orele 14:00.

De asemenea, a fost lansat azi şi ghidul solicitantului pentru domeniul major de intervenţie 3.4. – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare și a infrastructurii pentru formare profesională continuă. Cererile de proiecte pot fi depuse în intervalul 12 martie – 16 aprilie 2014 la ADR Nord-Vest.

Pentru a veni în întâmpinarea potenţialilor beneficiari, ADR Nord-Vest va organiza luni, 17 martie 2014, la ora 11, o sesiune de informare pentru microîntreprinderile din Regiune, cu privire la ghidul de finanţare pentru domeniul 4.3. Iar miercuri, 19 martie, tot de la ora 11, va avea loc o sesiune de informare destinată potenţialilor beneficiari ai domeniul 3.4. Infrastructură educaţională. Ambele sesiuni vor fi organizate la sediul ADRNV din localitatea Rădaia, nr. 50, comuna Baciu.

Postaţi un comentariu