TIFF caută o Marilyn Monroe de Cluj

Foto: thestar.com

Clujencele care seamănă cu Marilyn Monroe sunt invitate la un casting organizat de echipa Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Potrivit comunicatului transmis presei, criteriul esențial este asemănarea cu vedeta de film, în special în rolul ei „The Girl” din filmul „The Seven Year Itch”, în care apare celebra scenă a grătarului de la metrou și care a devenit cea mai cunoscută imagine cu Marilyn. Preselecția este deschisă tuturor celor care vor avea domiciliul stabil în Cluj în următoarele luni, fără a fi nevoie de experiență anterioară în lumea filmului sau a teatrului.

Preselecția are loc la Casa TIFF (pe strada Universității nr. 6) începând de joi, 11 februarie, până sâmbătă, 13 februarie, în fiecare zi între orele 14.00 și 19.00.

Citiți și: TIFF caută clujeni care seamănă cu personaje din filme celebre

Marilyn Monroe este ultimul personaj căutat în cadrul unei campanii inițiate de TIFF în luna decembrie 2015. De atunci, peste 60 de persoane s-au prezentat la castinguri și au fost alese pentru roluri dintre cele mai diverse, de la Harry Potter la Forrest Gump sau Amélie Poulain. Căutarea continuă acum cu un singur personaj, Marilyn Monroe.

Toate persoanele selectate vor participa la un proiect marca TIFF, care va fi anunțat înainte de următoarea ediție a festivalului.

Postaţi un comentariu