Maratonul de evenimente Caută o reacție! va inaugura noul spaţiu cultural Reactor

Spaţiul Reactor de pe Str.Petofi Sandor, nr 4 este în curs de amenajare/Foto: Dan Bodea

Noul spaţiu cultural alternativ de creaţie şi experiment, Reactor, deschis de doi actori absolvenţi ai Facultăţii de Teatru şi Televiziune din Cluj, va fi inaugurat printr-un program de lansare la sfârşitul acestei săptămâni.

Evenimentul principal al lansării va da startul unui weekend plin de teatru, poezie, muzică, magie, dans, slam poetry, performance, experimente, video-proiecții, expoziții, ateliere și spectacole. Astfel, timp de 24 de ore, spațiul Reactor situat pe Str.Petofi Sandor, nr 4, va funcționa la potenţial maxim, fiind pus în mișcare de peste 100 de artiști clujeni. Caută o reacție! este un maraton structurat pe 13 module, fiecare având o atmosferă specifică, dată de artiștii participanți și de ora la care e programat.

“Un modul durează două ore: timp de o oră jumătate vom intra în diferite reacții prin intermediul artiștilor participanți, iar jumătate de oră vom interacționa într-o pauză activă ambientată de către prietenii noștri, cafeneaua culturală La Cizmărie. De asemenea, publicul e îndemnat să viziteze spațiul și să descopere surprizele amenajate în sălile de la etaj: instalații, expoziții, proiecții – plus un ceai bun oferit de cei de la Drumul Ceaiului”, transmit organizatorii evenimentului. Spectacole invitate:

Citiţi mai multe despre spaţiul Reactor în articolul de mai jos:

http://transilvaniareporter.ro/cultura/reactor-un-nou-spatiu-dedicat-artelor-independente-clujene-deschis-de-doi-actori-clujeni/

Lansarea spațiului REACTOR cuprinde o serie de evenimente care se vor desfășura în perioada 20 -23 martie în parteneriat cu cafeneaua culturală La cizmărie, după programul următor:

Joi, 20 martie

11:00 Conferință de presă. Dezbatere tematică Pasul spre mișcarea artistică independentă

Moderatori: Prof. univ. dr. Miruna Runcan, regizor Cristian Nedea;

Invitați: reprezentanți ai companiilor independente din Cluj.

Vineri, 21 martie

ora 17:00 – Sâmbătă, 22 martie, ora 17:00

Maraton CAUTĂ O REACȚIE! 24 de ore de artă!

Intrarea liberă.

Sâmbătă, 22 martie

19:00 Just Push Play – impro-show, intrarea 15 lei

22:00 Party Start-up REACTOR cu The Funkemist,

eveniment organizat în La Cizmărie, str. Samuil Micu, nr.6, intrarea 5 lei

Duminică, 23 martie

22:00 Concert Ada Milea, Cristian Rigman, Anca Hanu – intrarea 15 lei

 Program complet Lansare (1)

Postaţi un comentariu