Gală de box, concert de jazz și o expoziție despre secretele Egiptului, evenimentele începutului de an, la Cluj

O gală internațională a boxului profesionist, un concert de jazz susținut de instrumentistul Ravi Coltrane, o expoziție pentru copii despre secretele Egiptului antic și un târg de vacanțe, sunt doar câteva evenimentele pe care Amprenta Advertising le pregătește pentru publicul din Cluj în prima parte a anului 2015. De asemenea, în luna iunie, Clujul va avea parte de cel mai mare eveniment IT&C din România.

Expoziție interactivă

Astfel, începând cu 31 ianuarie, până în 31 martie, Expoziția interactivă: History Hackers: Secrets of Egypt va putea fi vizitată în clădirea The Office din Cluj-Napoca(Bulevardul 21 Decembrie 1989. Nr. 77). Expoziția include prezentări și explicații ale monumentelor, personajelor și obiceiurilor esențiale ale epocii, îmbinând faptele istorice redate pe înțelesul copiilor cu elemente de butaforie, dar și ateliere interactive cu scop educațional.

Potrivit organizatorilor, această expoziție va fi urmată pe parcursul anului de alte două expoziții intitulate: Secrets of Rome și Grecia Antică.

Box profesionist

În data de 21 februarie va fi organizată cea mai mare Gală de Box Profesionist din Transilvania, eveniment care va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj, de la ora 19.00. Cu această ocazie Florin Cardoș, aparținând clubului sportiv Box Club Arena Cluj-Napoca  va ataca centura WBC Mediterranean, intrând în luptă cu spaniolul Jorge Fortea. Printre participanți se mai numără sportivii Victor Lupo Puiu, Lucian Bot, Răzvan Benche, Cristian Ciurian, Blagoy Naydenov, Feliks Kleins.

Spectatorii vor putea urmări și debutul Ioanei Mera în boxul profesionist, ea fiind deja campioană europeană la amatori.

Concert de jazz

Tot în data de 21 februarie, la Casa de Cultură a Studenților, va avea loc un concert cu muzicianul de jazz Ravi Coltrane. Concertul face parte din turneul european de promovare a albumului „Spirit Fiction” editat de casa Blue Note Records. Proiectul este propus de artist sub titulatura Ravi Coltrane Quartet în care saxofonistul este completat de muzicienii David Virelles, Dezron Douglas și Johnathan Blake.

Târg de vacanțe

Între 28-29 februarie, la Sala Polivalentă din Cluj, Amprenta Advertising organizează Târgul de vacanțe. Evenimentul va reuni aproximativ 50 de operatori, agenții și prestatori servicii de turism.

Dot.fair

Primul eveniment din România care aduce sub același acoperiș cele 4 categorii ale IT&C-ului: Gadgets, Business Software, Social Media, Gaming & E-Sports va avea loc în perioada 4-7 iunie la Sala Polivalentă. Dot.fair se va desfășura în paralel cu Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) și va oferi vizitatorilor ocazia de a interacționa cu cele mai noi tehnologii scoase pe piață, prezentate și puse la dispoziție de către marile companii ale momentului, de a facilita parteneriate și colaborări între companii și nu în ultimul rând de a fi o rampă de lansare pentru firmele de software aflate la început de drum.

Potrivit lui Răzvan Scurtu, manager de evenimente la Amprenta Advertising, acestor evenimente li se vor adăuga și altele în următoarele luni, urmând a se concretiza si parteneriate cu proiectul Capitalei Europene a Tineretului.

 

 

 

Postaţi un comentariu