Vin studenții. Programul festivităților de deschidere a noului an universitar

Secvență de la deschiderea anului universitar la „Babeș-Bolyai”

Universitățile de stat clujene își deschid porțile și organizează festivități prin care marchează un nou început de an universitar.

Universitatea Babeș-Bolyai are deschiderea oficială, luni 30 septembrie începând cu ora 12.00. Evenimentul va avea loc în Aula Magna de pe strada Mihail Kogălniceanu. Fiecare facultate are în schimb programate orare speciale, decalate pe secții.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca îşi deschide luni, 30 septembrie, porţile pentru anul universitar 2013 – 2014, în cele 13 facultăţi care îşi aşteaptă studenţii în cadrul festivităţilor de deschidere. Bobocii anului I se vor bucura, în premieră anul acesta, de o săptămână întreagă dedicată lor – Săptămâna Bobocilor.

Deschiderea oficială la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară va avea loc în Aula Magna „Mihai Șerban”, luni, 30 septembrie începând cu ora 10.00.

Universitatea de Arte și Design discută împreună cu studenții fiecărui an orarul, organizându-se astfel o întâlnire cu cadrele didactice. Întâlnirea va avea loc marți, 1 octombrie fiind decalată pe ani de studiu: la licență anul I trebuie să se prezinte la Casa Matei Corvin de la ora 15.00, anul II de la ora 16.30 și anul III ora 17.30. Studenții de la master sunt așteptați la ora 18.30 în aceași locație.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Haţieganu” (UMF) Cluj va organiza, tot luni, 30 septembrie de la ora 18:00, la sediul de pe strada Marinescu festivitatea de deschidere a noului an academic.
Sala de Concerte a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” va fi locul de organizare al festivității de deschidere pentru studenți și profesori. Evenimentul va începe la ora 10.00.

Postaţi un comentariu