„Vacanță pe frontul de luptă”, printre destinațiile de la Târgul de Vacanțe

Vacanțe printre avioane militare și tancuri- aceasta este oferta unui complex turistic.
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Începând cu ziua de vineri, 7 martie, 30 de operatori din turism își vor prezenta oferta turistică în cadrul Târgului de Vacanțe organizat la Expo Transilvania. Evenimentul se află la ediția cu numărul cinci și promite oferte convenabile pentru vara anului 2014. Printre „specialitățile” târgului se numără și un operator care pune la bătaie locuri vacanțe într-o tabără militară de vacanță.

30 de agenții de turism își vor prezenta oferta pentru această vară în cadrul Târgului de Vacanțe organizat la sfârșitul săptămânii la Expo Transilvania.

Ofertele speciale cu care operatorii îi momesc pe cei aflați în căutarea unei destinații de concediu cuprind reduceri de până la 30% din prețurile standard, prin ofertele Early Booking sau programele sociale precum „Zile gratuite de vacanță”, „Pachete de Seniori 55+”, „Plătește 1 merg 2” sau „Stai mai mult, plătești mai puțin”.

Evenimentul la care organizatorii estimează că vor participa peste 8000 de persoane are  ca „vedetă” complextul turistic Arsenal Park, singurul complex cu specific militar din Europa.

Unele agenții oferă clienților care cumpără pachete de vacanțe de la târg asigurări medicale gratuite pe perioada sejurului. De asemenea, există reduceri importante pentur pachetele cu destinații din Grecia ca Skiathos și Lefkada sau gratuități pentru copii.

 

Postaţi un comentariu