UNTOLD scoate la vânzare o nouă serie de 5.000 de abonamente disponibile și pentru cei care nu s-au pre-înregistrat

FOTO: Dan Bodea

Festivalul Untold pune în vânzare încă o serie de 5.000 de abonamente Pre-Sale, mâine, 12 noiembrie începând cu ora 17.00. Abonamente vor fi de această dată disponibile și celor care nu s-au pre-înregistrat pe siteul festivalului.

Seria nouă de Abonamente de 4 zile Pre-Sale, va fi lansată mâine, iar fanii au la dispoziție două platforme de unde le pot achiziționa: siteul festivalului www.untoldfestival.com pentru cei care optează pentru abonament printed at home și www.eventim.ro, pentru cei care doresc să-și ridice abonamentul dintr-unul din magazinele rețelei Eventim.

Prețurile abonamentelor diferă în funcție de tipul de utilizator. Un fan care s-a pre-înregistrat pe site-tul festivalului și deține un cod valid, va putea să își achiziționeze în baza codului primit, Abonamentul de 4 zile Pre-Sale, la prețul de 275 lei + taxe. În schimb, utilizatorii care nu s-au înregistrat pe site și nu dețin cod, vor avea acces și ei la Abonamente de 4 zile Pre-Sale, la prețul de 300 lei + taxe. De asemenea, este disponibil și un număr limitat de Abonamente VIP la prețul de 500 lei + taxe. Fanii au acum ultima șanșă să își folosească codurile de reducere primite în urma pre-înregistrărilor pe site și sunt încurajați să își nominalizeze în continuare artiștii preferații pe www.untoldfestival.com, chiar dacă perioada de înregistrare pentru coduri de reducere se încheie.

Prețul abonamentelor crește progresiv 

Pentru UNTOLD 2016 vor fi disponibile un total de 55.000 de abonamente de 4 zile, iar prețul acestora va crește progresiv, până la 450 lei + taxe, pe măsură ce se apropie festivalulul sau sunt prezentați artiștii din line-up. După atingerea pragului de 55.000 de abonamente, fanii își vor putea achiziționa doar bilete de câte o zi. UNTOLD 2016 se pregătește pentru o creștere ușoară a traficului general, estimând un total de 300.000 de festivalieri în cele 4 zile.

Ediția a doua UNTOLD va avea loc în 4-7 august 2016, iar pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca vor urca cele mai mari nume din topurile muzicale internaționale.

Postaţi un comentariu