Procurorii DNA au descins la AJOFM Cluj

Foto: Dan Bodea

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni corupție, comise în perioada 2010-2015.

“În cursul zilei de astăzi, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în nouă locații situate în municipiul Cluj Napoca, din care două sunt sediile ale unor instituții, iar restul reprezintă domiciliile unor persoane fizice”, se arată în comunicatul DNA.

Conform biroului de presă al DNA, este vorba despre două sedii care aparțin de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj.

Directorul AJOFM Cluj, Daniel Don nu a putut fi contactat şi ulterior și-a închis telefonul, după ce a fost sunat de mai multe ori de jurnaliștii Transilvania Reporter.

Am încercat să obținem informații suplimentare şi la sediul instituţiei, dar secretara AJOFM Cluj a precizat că momentan nu putem discuta cu nimeni din cadrul instituției pentru că “centrala nu funcţionează şi nu se poate face legătura la nimeni şi pentru că sunt probleme”.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin de  specialitate din partea Serviciului Român de Informații, a Direcției Generale Anticorupție – Serviciile Judeţene Cluj și Sălaj, și din partea Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Postaţi un comentariu