Mai multe străzi din Cluj rămân miercuri fără apă la robinet

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Compania de Apă Someş va întrerupe furnizarea apei potabile, miercuri, 25 septembrie, între orele 9.00 și 20.00, în mai multe zone ale orașului, din cauza efectuării unor lucrări de remediere avarii si reabilitare a reţelei de alimentare cu apă.

Conform unui comunicat de presă emis de Compania de Apă Someş, între orele 9.00 și 15.00, apa potabilă va fi intreruptă pe mai multe străzi precum Str. Gruia, str. Şerpuitoare, str. C. Negruzzi, str. Tyokodi Arpad, str. Dornei, str. Augustin Bunea, str. Călăraşilor, str. Cetăţii, str. Baia Mare, str. Lăpuşului, str. Miron Costin, str. Migdalului, str. 11 Octombrie, str. 16 Februarie, str. Vânătorului și str. Vântului. 

De asemenea, între orele 12.00 și 20.00, apa va fi sistată și pe strada Spicului.

Și locuitorii străzilor TR. CFR și 8 Martie din Apahida vor avea de suferit din cauza lucrărilor de remediere a reţelei de alimentare cu apă, începând cu ora 9.00 și până în jurul orelor 18.00.

Clienții companiei de apă sunt rugați să ia măsuri de stocare a acelor cantităţi de apă care să le acopere necesităţile pe perioada anunţată.

Postaţi un comentariu