Dosarul lui Gregorian Bivolaru se întoarce la Tribunalul Cluj

Curtea de Apel Cluj a decis ca procesul în care liderul MISA, Gregorian Bivolaru, este acuzat de trafic de persoane să fie rejudecat la Tribunalul Cluj, instanţă care l-a achitat pe cel în cauză.

„Curtea de Apel Cluj admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT- Serviciul Teritorial Cluj şi părţile civile A.G.T. şi C.(A)C. împotriva Sentinţei penale 62 din 11.02.2015 a Tribunalului Cluj pe care o desfiinţează în întregime şi dispune rejudecarea cauzei de către instanţa de fond, Tribunalul Cluj. Ultimul act valabil de la care procesul penal îşi reia cursul este declaraţia martorului P.C.C. de la termenul din 26 noiembrie 2014. Stabileşte sumele de câte 985 lei în favoarea Baroului de avocaţi Cluj reprezentând onorarii pentru apărătorii din oficiu desemnati părtilor vătămate (av. M B si av. M N A). Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului », se arată într-o informare a Curţii de Apel Cluj.

Gregorian Bivolaru a fost prezentat, în urmă cu o lună, Curţii de Apel Cluj, alături de alţi 19 de inculpaţi,  pentru trafic de persoane, după ce, în aceeaşi cauză, Tribunalul Cluj l-a achitat în 2015, într-un dosar instrumentat de DIICOT şi trimis în judecată în anul 2007.

Postaţi un comentariu