Colegiul „George Coșbuc” va dispune de o sală de sport pe două nivele

Stadiul lucrărilor la noua sală de spot a Colegiului „George Coșbuc”/ Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Cei 1.200 de elevi care învață la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Cluj-Napoca, vor avea începând cu luna mai a anului viitor propria lor sală de sport, care se va ridica pe două nivele.

În prezent s-a ajuns la cota 6, 50 metri şi urmează să mai fie ridicat un etaj unde va funcţiona sala de gimnastică. Odată cu terminarea sălii, elevii colegiului îşi vor putea desfăşura orele de educaţie fizică în condiţii optime, nu în curtea şcolii sau în sălile de clasă, ca până acum.

Costul total al lucrărilor se ridică la aproximativ 2 milioane de lei. Iniţial, termenul de finalizare a sălii era stabilit pentru luna august a acestui an, însă din cauza unor probleme legate de degajarea terenului pe care este construită clădirea, acesta a fost decalat.

„Este un obiectiv important de infrastructură, este o lucrare care cuprinde proiectare şi execuţie. Sala va fi pentru handbal, baschet, tenis, volei, gimnastică şi va fi utilizată de elevii liceului care acum sunt privaţi de o sală de sport”, a punctat primarul Emil Boc.

De asemenea, de noua sală de sport vor putea beneficia și elevii liceelor din apropierea Colegiului Național „George Coșbuc”

Postaţi un comentariu