Yardi România angajează peste 40 de persoane la Cluj

Liviu Popa, directorul Centrului de Îngrijire și Asistență Cluj / Foto: Dan Bodea

Yardi România, subsidiara locală a liderului global în furnizarea de soluții software dedicate pieței imobiliare, caută la Cluj 40 de analiști web în următoarea lună.

Compania oferă angajaților un salariu competitiv, asigurări medicale și de viață private, programe de training și condiții de muncă excelente, sediul companiei la Cluj fiind în clădirea de birouri The Office. Principalele responsabilități ale analiștilor web sunt: cercetarea, precum și analiza și colectarea informațiilor despre apartamente și proprietăți comerciale din Statele Unite (istoric vânzări, ipoteci, împrumuturi).
Noii membri ai echipei se vor alătura unui departament de analiști web alcătuit în prezent din 44 de persoane. “Căutăm oameni devotați, cu cunoștințe excelente de limba engleză, spirit analitic și atenție sporită la detalii. Încurajăm să aplice atât persoanele cu experiență, cât și studenții sau proaspeții absolvenți.” – declară Bianca Geomolean directorul Departamentului Resurse Umane.
Yardi România va organiza în următoarele săptămâni evenimente de recrutare ce vor avea loc la noul sediu de pe Bd.-ul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca. Dincolo de cresterea echipei de analiști web, Yardi România mai recrutează programatori, specialiști în marketing, agenți servicii clienți. În centrul de consultanță și dezvoltare din Cluj lucrează peste 400 de specialiști în domenii precum dezvoltare software, analiză date, marketing, servicii clienți, jurnalism, analiza sistemelor geografice și consultanță.
Persoanele interesate de aceste posturi pot aplica prin intermediul site-ului de recrutare eJobs.ro, a paginii de Facebook Yardi Romania sau își pot trimite CV-ul la adresa jobs-cluj@yardi.com

Postaţi un comentariu