Wizz Air a inaugurat ruta de zbor Cluj-Bratislava și a premiat pasagerul cu numărul 7 milioane

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Wizz Air a sărbătorit astăzi, 10 martie, 7 milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale cu preţuri scăzute din şi spre Cluj-Napoca. Norocosul pasager cu numărul 7 milioane, Rareș Blag, un tânăr din Câmpia Turzii, a călătorit pe zborul inaugural Bratislava – Cluj şi a fost premiat la sosire de către WIZZ cu un bilet dus-întors spre destinația pe care acesta o va alege.  

„Astăzi sărbătorim 7.000.000 de pasageri transportaţi în întreaga reţea cu preţuri scăzute Wizz din Cluj, un repej major atins în cei peste zece ani de operaţiuni de succes pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj. Astăzi am lansat şi primul zbor spre Bratislava din Cluj, şi alte trei noi rute mult așteptate vor începe luna aceasta spre Malta, Larnaca şi Stockholm. Echipajul nostru dedicat îi întâmpină la bord pe pasagerii aflaţi pentru prima dată într-una dintre aeronavele noastre, dar şi pe cei deja obişnuiţi să zboare cu Wizz, pe oricare dintre cele 35 de destinaţii disponibile din Cluj-Napoca”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

Pe lângă cele mai noi rute spre Bratislava, Malta, Stockholm şi Larnaca, care încep în această lună, Wizz Air oferă din Cluj în total 35 de destinaţii spre 17 ţări.

„Este un moment foarte important pentru aeropotul clujean și pentru județeul Cluj având în vedere că a început zborul de Bratislava. Este primul zbor de Bratislava și de asemenea cu ocazia acestui zbor, Wizz Air a realizat 7 milioane de pasageri pe Cluj de la începutul zborurilor în 2007. Este o performanță mare având în vedere că aeroportul a funcționat 100 de ani, iar în istoria aeroportului sunt 13 milioane de pasageri dintre care, mai mult de 50% au fost transportați de Wizz Air. Bineînțeles sunt și alte companii aeriene care vor începe anul acesta alte destinații noi, dar Bratislava este importantă pentru Cluj. Anul acesta vom avea o creștere de 50% având în vedere că vom avea 10 companii aeriene noi. De asemenea cele 16 destinații noi din 2016 au intrat treptat. Anul acesta vom beneficia din plin de cele 16 destinații și vom avea 10 destinații noi”, a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj.

Pentru 2017, Wizz Air  a anunțat 14 noi rute spre nouă ţări din România, spre destinaţii populare precum Veneţia Treviso, Bologna şi Roma din Suceava, precum şi Koln, Liverpool şi Madrid din Craiova, toate cu începere din această lună.

„Pentru mine a fost o surpriză plăcută. Îmi pare bine că s-a introdus această cursă Bratislava-Cluj pentru că mă ajută să ajung mai rapid la Cluj-Napoca”, a declarat Rareș Blag / FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro

Postaţi un comentariu