VIDEO | Invitația Primăriei Cluj-Napoca la Revelionul 2019 din Piața Unirii

Foto arhivă: Dan Bodea

În fiecare an, mii de clujeni și turiști se reunesc de Revelion la kilometrul zero al Clujului, în Piața Unirii, pentru a celebra trecerea dintre ani în atmosferă de sărbătoare. Primăria Cluj-Napoca a pregătit pentru Revelion 2019 un spectacol artistic de muzică și câteva momente speciale.

Concertele încep luni, 31 decembrie 2018, la ora 22:00, cu trupa Hora. Seara va continua cu muzică rock – de la ora 22:50, legendarii Cargo vor concerta pe scena amplasată în Piața Unirii, până aproape de miezul nopții.

Punctul culminant va avea loc la ora 00:00, în Piața Avram Iancu, unde un spectacol de artificii va marca trecerea în Noul An.

Concertele vor continua în Piața Unirii de la ora 00:15, cu melodii interpretate de Arpy & Zip Band.

Evenimentele vor avea loc în cadrul creat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Ajunul Anului Nou va fi ultima seară în care participanții se mai pot bucura de produsele de la căsuțele din Piața Unirii: produse de sezon, migdale și nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale, produse lucrate manual și o gamă largă de produse gastronomice de sezon.

New Year's Eve Teaser

The New Year's Eve will be celebrated in the very heart of the city!More information: Revelion 2019 la Cluj-Napoca

Publicată de Visit Cluj pe Vineri, 21 decembrie 2018

Postaţi un comentariu