VIDEO. 200 de „Moș Crăciuni” pe bicicletă au făcut cadouri copiilor cu deficiențe de auz și vedere

Aproximativ 200 de persoane costumate în Moş Crăciun au participat, sâmbătă seară, la un marş pe biciclete pe străzile din Cluj-Napoca şi au dus cadouri pentru 450 de copii cu deficienţe de auz şi vedere.

Participanţii la acţiune s-au adunat, sâmbătă seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi au pregătit 450 de pachete pentru copiii de la liceele speciale pentru deficienţi de auz şi vedere, după care au pornit pe biciclete pe străzile din zona centrală.

Moşii pe biciclete au urmat traseul Bulevardul Eroilor – Piaţa Avram Iancu – Calea Dorobanţilor – Aleea Bibliotecii – Bulevardul 21 Decembrie 1989 – strada Memorandumului – Calea Moţilor – strada George Coşbuc – Aleea Stadionului, până la Sala Polivalentă, unde i-au aşteptat copiii, pe tot parcursul traseului fiind însoţiţi de agenţi de Poliţie Rutieră.


Kertesz Levente, organizatorul acţiunii din partea asociaţiei “Clujul pedalează”, a spus că pachetele, care conţin dulciuri, jucării şi rechizite, au fost făcute cu ajutorul unor sponsori, dar şi din donaţiile unor copii de la o şcoală clujeană.

Potrivit acestuia, jucăriile din cele 450 de cadouri au fost donate de elevii Şcolii “Emil Isac”.

1 Comentariu

  1. GadgetWorld spune:

    frumos din partea lor, ar trebui organizat in fiecare oras!

Postaţi un comentariu