Trupul neînsuflețit al profesorului Tiberiu Cerghi a fost găsit în cursul acestei dimineți

eepurl.com

Update. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Carmen Jucan, a confirmat pentru Transilvania Reporter faptul că trupul bărbatului găsit în cursul acestei dimineți în râul Someș îi aparține profesorului de istorie Tiberiu Cerghi, dispărut în urmă cu două săptămâni de acasă.

„În această dimineață, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, pe râul Someș, pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost observat cadavrul unui bărbat. Politiștii s-au deplasat și au efectuat cercetarea la fața locului. Trupul bărbatului a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. În urma cercetărilor, a fost stabilită identitatea bărbatului în persoana numitului Cierghi Tiberiu, dat dispărut la data de 30 august. În cauza se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului”, se arată în comunicatul de presă al IJP Cluj.

Articol inițial 

Poliția Cluj-Napoca a fost sesizată în cursul dimineții, în jurul orei 8:00, cu privire la prezența unui cadavru pe râul Someș, în zona cartierului Grigorescu. Trupul neînsuflețit ar putea fi al profesorului de istorie dispărut în urmă cu două săptămâni, Tiberiu Cerghi. În momentul de față, informația nu a putut fi confirmată în mod oficial.

„Nu putem confirma deocamdată identitatea cadavrului găsit pe râul Someș. Trupul neînsuflețit a fost dus la IML, pentru efectuarea necropsiei. Membrii familiei au fost chemați pentru identificare, dar după semnalmente se pare că este vorba despre domnul dat dispărut pe data de 30 august 2016”, a declarat pentru Transilvania Reporter, Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Vom reveni cu amănunte.

Postaţi un comentariu