Traficul aerian revine la normal. Cursa Paris-Cluj a aterizat cu o întârziere de 90 de minute

Foto: captură Flightradar24.com

Actualizare 14.05: Traficul pe Aeroportul Internațional Cluj a fost reluat. Astfel, după ce a survolat orașul timp de mai bine de o oră și jumătate (era programată să aterizeze la ora 12:20), cursa Wizz Air Paris-Cluj a aterizat. Alte două aeronave ale Wizz Air care venea dinspre Valencia, respectiv Londra, au început procedurile de aterizare și în scurt timp pasagerii vor putea coborî. Cele două curse au avut întârzieri de peste 30 de minute.


Mai multe curse programate să aterizeze și să decoleze pe, respectiv de pe, Aeroportul Internațional Cluj au întârzieri de câteva zeci de minute sau au fost anulate, din cauza ninsorii și a stratului de zăpadă de pe pista aeroportului.

Potrivit site-ului Aeroportului Internațional Cluj, la ora 13, două curse de la Viena care urmau să aterizeze la Cluj-Napoca au fost anulate (OS 7015 Viena-Cluj și RO 348), în timp ce alte două curse operate de Wizz Air ar urma să aibă o întârziere de cel puțin 30 de minute (W6 3302 Luton-Cluj și W6 3412 Valencia Cluj).

Pentru mai multe detalii legate de traficul pe Aeroportul Internațional Cluj, accesați acest link.

Un caz aparte îl reprezintă cursa Wizz Air W6 3332 Paris-Beauvais- Cluj, care trebuia să aterizeze la Cluj la ora 12:25, însă de mai bine de 30 de minute zboară deasupra aeroportului și așteaptă aprobarea pentru aterizare, potrivit monitorizării în timp real făcută de aplicația flightradar24.com. Alte două avioane zboară în apropiere de Cluj-Napoca, așteptând de asemenea permisiunea de a ateriza.

Unii călători s-au arătat uimiți de condițiile în care se găsea pista de dimineață, și au postat fotografii cu ea pe Facebook:

Conditiile pistelor din Aeroportul Cluj! ???….yup, they’re white…and it shouldn’t be!!!! 2 utilaje de dezapezire…

Posted by Valentina Rusu on Wednesday, January 6, 2016

Și cursele cu plecare din Cluj au de suferit din cauza ninsorii: cursa spre Dortmund, programată pentru ora 12:20 va decola la  ora 17:25, cursa spre Bologna are întârziere iar cursa spre Munchen, care urma să decoleze la ora 13:10 a fost anulată.

În această dimineață, un avion Blue Air a ieșit de pe pistă, la aterizare,  fapt care a perturbat traficul aerian. Detalii aici.

Postaţi un comentariu