Ștrandul Sun se va deschide în acest sezon, în două etape

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Ștrandul Sun din cartierul clujean Grigorescu se va deschide pentru sezonul 2016, în două etape: până în data de 10 iulie se vor da în folosință cele două bazine exterioare, neacoperite și plaja aferentă, urmând ca în a doua etapă (circa în două săptămâni după deschiderea oficială) să se dea în folosință și bazinul acoperit.

Investiții

Ştrandul Sun aparţine municipalităţii şi este administrat de Regia de Administrare a Domeniului Public (RADP). Ștrandul a suferit mai multe „operații estetice”, având nevoie de o perioadă de recuperare înainte de a-și arăta noua față clujenilor. Municipalitatea clujeană dorește ca ștrandul să se transforme într-un bazin de înot acoperit, capabil să funcționeze pe întreaga durată a anului.

„Regiei i-a fost alocată suma de 2, 57 milioane lei+ TVA de către Consiliul Local. Aceste sume sunt destinate instalării unui balon presostatic cu triplă membrană, peste bazinul mare, construirea de spații tehnice și vestiare pentru vizitatori, repararea cuvei bazinului + refinisarea sa și aducerea la o cotă maximă de 1, 50 m, reamenajarea zonei de acces către bazin, realizarea unei terase îngrădite cu intrare numai din zona bazinului, cu instalațiile electrice și de gaze aferente”, a transmit Doru Teodorescu, din partea RADP Cluj.

Prima etapă de moderniazare a ștrandului Grigorescu este realizată de asocierea Alfaconstruct SA, 3G Sport SRL și Adi Proiect SRL (firma care a realizat și proiectul tehnic). Liderul asocierii este Alfaconstruct, cu care s-a încheiat un contract în valoare de 2, 48 milioane de lei, la care se adaugă 597.088 lei, reprezentand TVA.

„În momentul de față urmează să se instaleze balonul presostatic și să se realizeze ultimele retușuri în vederea dării în folosință”, a mai precizat Doru Teodorescu.

Tarife

Tarifele practicate pentru bazinele exterioare sunt: bilet intrare adulți – 15 lei/zi, bilet intrare copii (între trei și 12 ani) – 6 lei/zi, închiriere șezlong – 5 lei/zi, iar copiii sub trei ani au intrarea gratuită.

Tarifele pentru bazinul acoperit sunt: bilet adulți – 20 lei/ zi, bilet copii, elevi, studenți, pensionari, persoane cu dizabilități – 15 lei/zi, în timp ce biletul familial costă 40 lei/zi (doi aduli+un copil, urmând ca pentru fiecare copil în plus să crească prețul cu 5 lei).

Cei care doresc, pot să își achiziționeze și un abonament. Astfel, un abonament individual care asigură zece intrări pentru copii, studenți, pensionari, persoane cu dizabilități costă 100 de lei, un abonament individual pentru adulți 150 de lei, iar un abonament familial (2 adulți și un copil) costă 300 de lei (pentru fiecare alt copil se suplimentează cu 40 de lei).

Postaţi un comentariu