Stația Memorandumului, suspendată temporar

Stația de pe Memorandumului, suspendată temporar din cauza șantierului

Stația de transport în comun Memorandumului, sensul spre Mănăștur va fi suspendată temporar începând cu 1 aprilie,  ca urmare a demarării lucrărilor de modernizare a străzii Memorandumului, care fac parte din proiectul finanțat din fonduri comunitare nerambursabile „Refacerea infrastructurii Orașului Comoară,  modernizare căi de acces spre centrul istoric”, anunță Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca.

Pentru prima etapă a lucărilor se va înființa o stație provizorie pe str. Moților, între str. E. Isac și semafor, pe sensul spre Mănăștur, pentru liniile 1, 25 de troleibuze respectiv 9, 52 de autobuze.

Deoarece spațiul pentru această stație este redus, liniile de autobuze 19, 29 și 42 vor avea traseul deviat din P-ța M.Viteazul pe str. J. Curie – 21 Decembrie 1989 – P-ța Unirii (traseul de bază este pe str. Regele Ferdinand).

Se va prelungi alveola stației „Sora” până la str. J. Curie, astfel încât nouă locație va deservi liniile 3, 4, 5, 6, 7 de troleibuze, respectiv 19, 24, 24B, 29, 30, 32B, 42 de autobuze.

Postaţi un comentariu