Seplecan ales vicepreședinte, Oleleu revocat din funcție

Consilierul județean Mihai Seplecan este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj. Aceasta după discutii aprinse în deliberativul județean și după ce consilierii PSD au părăsit sala.

Disputele au pornit de la proiectul privind revocarea din funcție a vicepreședintelui Ioan Oleleu. “Eu știu ca juridicul  a dat aviz negativ” a precizat consilierul Dan Canta, lucru confirmat de Simona Gaci, secretarul județului.

“Noi cei din PSD nu vom participa la vot. Acest proiect a mai fost votat și noi nu vrem să încălcăm legea, așa că ne retragem din sală la următoarele trei proiecte” a precizat consilierul PSD Remus Lăpușan.

După retragerea consilierilor PSD s-a decis că votul va fi exprimat la urne. Grupul UDMR a anunțat că se abține de la vot. Au fost exprimate 21 de voturi, din care doar 20 au fost valide. Cu 19 voturi pentru și unu împotrivă s-a aprobat revocarea din funcție a lui Ioan Oleleu.

S-a trecut apoi la nominalizările pentru locul vacantat de vicepreședinte. A fost nominalizat Mihai Seplecan. S-a votat tot la urne. Au votat 21de consilieri, din care 20 de voturi au fost valide. Pentru au votat 19,  iar un vot a fost  împotrivă. Mihai Seplecan a devenit noul vicepreședinte al CJ.

 

Postaţi un comentariu