Sens giratoriu nou, la intersecția străzilor Maramureșului – Giordano Bruno – Sanatoriului

eepurl.com

Primăria municipiului Cluj-Napoca a amenajat un sens giratoriu, la intersecția străzilor Maramureșului – Giordano Bruno – Sanatoriului. Noul sens giratoriu va avea inițial un caracter experimental, urmând ca ulterior, daca își va dovedi eficiența, să devină permanent.

Măsura are ca și scop fluidizarea circulației și a fost aprobată în Comisia Municipală de Sistematizare a Circulației Rutiere și Pietonale.

De asemenea, Primăria municipiului Cluj-Napoca a amenajat două praguri de sol reducătoare de viteză din asfalt pe str. Maramureșului, unul între imobilul cu numărul poștal 46 și str. Nicolae Teclu, iar celălalt în dreptul imobilului cu numărul poștal 154.

Cele două praguri de sol reducătoare de viteză din asfalt au fost semnalizate, în ambele sensuri de circulație, cu indicatoare rutiere specifice, de tipul “Limitare de viteză la 20 km/h” și “Denivelări pentru limitarea vitezei”, respectiv cu marcaj rutier specific, tip covor de culoare roșie și “dinţi de dragon” de culoare albă, aplicat pe carosabil (pe pragurile de sol).

1 Comentariu

  1. GRIGORE spune:

    DA EXPERIMENTU MAMII VOASTRE DE IMBECILI TOT EXPERIMENTAL AFOST SI IN FRATA LA AUCHAN IRIS SENS DE DOUA ORI SI A TREIAOARA S-AU HOTARITIBECILII DINPRIMARIE SA-L LASE SENS ,DAR PINA S-AU TOTGINDIT AU AVUT LOC NISTEACCIDENTE DACUI II PASA ;B;LODEI DINPRIMARIE ?? LUI BOC NICI ATIT NU MAI FACETI EXPERIMENTE CU SENSURI GIRSATORII SI OCOLIRI NUEXISTAUN PROGRAM DESIMULARE PE CALCULATOR ??? ACUM STRADA BYRON ESTE SENS UNIC PE O DISTANTA DE 50 DE METRII CUM IES IN MUNCII IDIOTILOR DIN PRIMARIE DE PE BYRON ?? MERG PE LATERAPIA IAR IN ORELE DE VIRF SATU CA BOUL LAINTERSECTIA SOBARILOR CU FABRICII PENTRU NISTEINCAPASBILI DINPRIMARIA CLUJ OARE DAMA BOLNDA CU CARE AUI INAUGURAT SENSUL GIRATORIU O FII DEVINA MA BOC???

Postaţi un comentariu