Seminar gratuit de îmbunătățire naturală a vederii

Flavius Țurcanu

Seminarul gratuit „Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ va avea loc în Cluj-Napoca marți și miercuri, 23 – 24 februarie,  la Hotel Central (strada Victor Babeș, nr.13).

Seminarul durează trei ore și se desfășoară în două zile consecutive. În ambele zile vor fi două sesiuni, o sesiune se desfășoară de la ora 10:00  la ora 13:00, iar a doua sesiune de la ora 18.00 la ora 21.00.  „Îmbunătățește-ți astăzi natural vederea“ se desfășoară în majoritatea orașelor mari din țară din luna septembrie a anului 2014, ajutând participanții să iși îmbunătățească vederea sau să iși stopeze creșterea dioptriilor.

Evenimentul este susținut de Flavius Țurcanu. Acesta are șase ani de experiență în acest domeniu și ajută oamenii să își îmbunătățească vederea în mod natural. Prima persoană pe care a vindecat-o a fost chiar el acum șase ani când a reușit să renunțe la ochelari și să își recapete vederea clară.

În cadrul evenimentului se va discuta despre: de ce se poate îmbunătăți natural vederea, cum  se poate stopa definitiv creşterea dioptriilor, modalităţi prin care vă puteţi relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru îmbunătăţirea imediată a vederii, cum să eliminaţi instant tensiunea şi oboseala oculară, dar şi câteva secrete pentru a accelera îmbunătăţirea vederii.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac aici  alegându-se oraşul Cluj-Napoca, pentru ziua de 23 sau 24 februarie.

Acest eveniment este dedicat  atât celor care poartă ochelari de vedere, lentile de contact, cât și persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare cand lucrează la calculator.

Flavius Țurcanu este autorul site-ului www.RenuntalaOchelari.ro,   un site care are ca scop să îi ajute pe cei cu probleme de vedere să își îmbunătățească și să își vindece vederea în mod natural.

Intrarea este gratuită.

Puteți citi mai multe despre Flavius Țurcanu aici: Flavius Țurcanu ne învață cum ne putem îmbunătăți vederea în mod natural

Postaţi un comentariu