Şase noi rute vor fi disponibile din luna martie de pe aeroportul Cluj

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Debutul primăverii coincide în acest an cu câteva premiere de maxim interes pentru Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Astfel şase noi curse vor fi introduse în luna martie de către doi operatori aerieni de pe acest aeroport către diverse destinaţii europene.

Începând din 10 martie, WizzAir introduce un zbor către Bratislava. Urmează Alicante și Malta din 26 martie, Stockholm din 27 martie, Larnaca din 28 martie, toate operate de aceeaşi companie aeriană. De asemenea, din data de 26 martie 2017 compania aeriană Blue Air introduce destinația Luton.

„Introducerea acestor noi destinații ce urmează a fi operate de la Cluj contribuie în mod semnificativ la consolidarea statutului Aeroportului Avram Iancu” de important nod aeroportuar, al doilea ca mărime al țării și primul din regiune. Totodată, creșterea semnificativă a numărului de curse operate și a numărului de pasageri care tranzitează Clujul contribuie esențial la accelerarea rolului Aeroportului clujean de motor al dezvoltării economiei locale și regionale”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

 

Programul de operare al zborurilor pe noile destinații aferente lunii Martie 2017

 

Postaţi un comentariu