Regulamentul pentru terase și localuri, dezbătut în 19 noiembrie

Foto: Dan Bodea

Primarul Emil Boc și consilierii locali au stabilit astăzi că dezbaterea privind regulamentul de funcționare a teraselor și localurilor din oraș să fie dezbătut miercuri 19 noiembrie de la ora 15.00 la primărie.

Decizia a venit după ce în ședința de Consiliu Local, clujeanca Cristina Pop a cerut aleșilor să ia o hotărâre în acest sens, dat fiind că încă din vară mai mulți clujeni au atras atenția că sunt deranjați de zgomotul de la terase și localuri, iar atunci primarul a promis o dezbatere cât mai repede. ”Eu locuiesc în vecinătatea localului Boema. Nu vreau nici un fel de război nici cu vecinii mei, nici cu alte localuri. Vreau doar să trăiesc și eu liniștită în casa mea, și așa să poată face și orice clujean chiar dacă locuiește în vecinătatea unui local. Chiar am vrea să aibă loc acea dezbatere cât mai repede”, a spus aceasta.

”Pentru că în august multă lume era plecată, inclusiv patronii de terase și localuri am vrut să amânăm acum pe toamnă discuția să fie toată lumea prezentă. Terasele din centru mai au aviz de funcționare până în 31 octombrie, și în noiembrie chiar putem dezbate regulamentul pentru anul viitor”, a precizat primarul Emil Boc.

Consilierul local PSD Dan Morar a insistat pentru stabilirea unei date pe loc. ”Azi am avut o ședință mai ușoară așa că cred că toți putem fi de acord să stabilim o dată acum să nu mai amânăm”, a spus acesta. Ca urmare primarul Emil Boc a propus data de 19 noiembrie, dată acceptată și de restul de consilieri prezenți la ședință.

Postaţi un comentariu