Reduceri pentru studenții mediciniști în weekend-ul acesta la expoziția „OUR BODY: Universul Interior”

Organizatorii expoziției „OUR BODY: Universul Interior” din Iulius Mall Cluj, oferă, în perioada 6-8 noiembrie 2015, reduceri studenților care urmează cursurile facultăților de medicină. De vineri și până duminică, între orele 10.00 și 22.00, studenții facultăților de medicină pot cumpăra bilete la prețul de 20 lei, pe baza carnetului sau a legitimației de student, vizate pe anul universitar 2015 – 2016, sau a adeverinței de student.

Peste 25 000 de persoane, atât români cât și străini, au vizitat până acum expoziția, de la deschiderea sa. Biletele reduse pentru studenți vor putea fi achiziționate doar de la casa de bilete de la intrarea în expoziție.

Citiți și: EXCLUSIVITATE/În culisele celei mai controversate expoziții din lume: „OUR BODY: Universul Interior”

Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția „Our Body: Universul Interior” vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene. Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților.

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” este găzduită de Iulius Mall Cluj până pe 29 decembrie inclusiv într-un spațiu expozițional special amenajat, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00 (la ora 21.00, are loc ultimul acces). Biletele se pot cumpăra la intrarea în expoziție, online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Postaţi un comentariu