Proiectele sportive, sprijinite cu 9,5 milioane de lei de primărie în 2018

Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca va acorda şi anul viitor finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiectele structurilor sportive din municipiu. Bugetul pus la dispoziţie este de 9,5 milioane de lei.

Solicitanţii acestor fonduri pot fi federațiile de specialitate sau  cluburile sportive care depun o propunere de proiect în cadrul programelor ,,Promovarea sportului de performanţă”, ,,Sportul pentru toţi-evenimente sportive” de interes local, naţional sau internaţional, în anul 2018. Proiectele se depun în intervalul 3 ianuarie – 8 februarie.

Finanţarea asigurată de Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca va fi de maximum 90% din bugetul total al proiectului. „Obiectivele generale sunt: promovarea sportului de performanţă, a sportului pentru toţi şi a unor evenimente sportive, evidenţierea contribuţiei semnificative şi constante a sportului la reprezentarea şi sporirea prestigiului municipiului pe plan naţional şi internaţional;  atragerea şi educarea cetăţenilor, indiferent de vârstă şi de categoria socială, pentru practicarea mişcării în aer liber”, se arată în anunţul municipalităţii.

Proiectele depuse vor fi analizate şi selectate până în 5 martie.

Postaţi un comentariu