Programări exclusiv online la Serviciul Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Cluj

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Clujenii care vor să îşi înmatriculeze un autovehicul se vor putea programa la Serviciul Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Cluj exclusiv online. Instituţia Prefectului Cluj în subordinea căreia se află acest serviciu a anunţat că programările se vor face la trei ghişee, începând cu data de 4 martie 2017, prima zi disponibilă planificării online fiind 7 martie 2017.

În prezent există posibilitatea programării online pe un singur ghişeu, operaţiune pusă la dispoziţia cetăţenilor din 17 martie 2015, dar odată cu eliminarea timbrului de mediu, numărul solicitărilor de înmatricularea a crescut considerabil, motiv pentru care programările la acest ghişeu se fac la mai mult de 3 luni. „În cazul ghişeului online funcţional deja (Ghişeul nr. 4), precizăm că până la epuizarea programărilor făcute, se va respecta întocmai planificarea efectuată”, se arată într-un comunicat al prefecturii.

Cei care doresc să efectueze o programare online trebuie să acceseze pagina web http://www.spcrpcivcluj.ro, fiind necesară introducerea următoarele date: nume, prenume, telefon, email şi serie şasiu. După introducerea datelor, cel programat va primi pe email un mesaj de confirmare care va conţine data, ora şi ghişeul la care fost planificat. 

La data programării cetăţenii trebuie să se prezinte la Serviciul Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor la ora stabilită, în cazul neprezentării, rezervarea anulându-se.

Postaţi un comentariu