Primăria a primit străzile Depoului și Badea Cârțan de la Ministerul Transporturilor

Primaria Cluj-Napoca a primit în sfârșit, după ani de așteptări, de la Ministerul Transporturilor străzile Depoului și Badea Cârșan. Instituția a semnat protocolul de predare – primire a acestor străzi de la minister.

Locuitorii de pe aceste străzi au cerut în repetate rânduri municipalității, în ultimii ani, să repare cele două străzi, dar pentru că acestea nu erau în domeniul public al primăriei nu au putut fi cuprinse în investițiile realizate de la bugetul local.

”Începand de mâine, 12 mai 2017, utilajele de la drumuri vor interveni cu lucrări de întreținere, iar apoi va fi promovat un proiect integrat de investiții în vederea modernizarii complete a acestor străzi. Până în prezent, Primăria Cluj-Napoca nu a putut interveni cu lucrări de întreținere și modernizare, întrucât străzile se aflau în proprietatea Ministerului Transporturilor”, se arată într-un comunicat al primăriei.

O altă stradă unde municipalitatea clujeană așteaptă răspunsul celor de la Transporturi este Bună Ziua, unde primăria a anunțat un proiect de lărgire a acestei artere și a organizat o consultare publică referitoare la soluția ce ar urma să fie adoptată după ce strada va trece în proprietatea municipiului Cluj-Napoca.

Postaţi un comentariu